ΕΠΣ Π-Λ| Πρωτάθλημα με έναν “μικρό”???

Ακούγεται πολύ έντονα στα ποδοσφαιρικά στέκια τελευταία ότι τη φετινή αγωνιστική σεζόν οι υποχρεωτικοί “μικροί” στις ομάδες θα μειωθούν τον αριθμό και από 2 θα πάει σε 1.

Αν παρθεί μια τέτοια απόφαση θα μιλάμε για πισωγύρισμα και όχι πρόοδο του τοπικού ποδοσφαίρου. Αφού η σεζόν που έρχεται, τα έσοδα των ομάδων θα είναι μειωμένα ή στο μηδέν θα μπορούσαμε να πούμε, χωρίς θεατές και μηδενικές χορηγίες. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ευκαιρία να προωθηθούν οι “μικροί”, να “δείξουν”και να ψηθούν και όχι να τους τρώει ο πάγκος. Σίγουρα, ορισμένοι θα αρπάξουν την ευκαιρία αυτή

Όταν μιλάμε ότι θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου και ενδιαφερόμαστε για το μέλλον αυτού, δεν παίρνουμε μια τέτοια απόφαση. Ξέρω πολλοί θα πείτε ότι δεν βρίσκονται μικροί, δεν έχουν όλες οι ομάδες και πολλά άλλα τέτοια διαβάζοντας το άρθρο. Όμως καταβάθος ξέρετε ότι για να υπάρχει μέλλον πρέπει να βγουν υποχρεωτικά και αυτοί να παλέψουν. Αν ήταν έτσι δεν θα έφτιαχναν όλοι ακαδημίες και θα έδιναν βάρος εκεί.

Φέτος, με τις υποχρεωτικές 5 αλλαγές, όλες οι ομάδες και ειδικά αυτές που δεν θα κάνουν κούρσα πρωταθλητισμού, θα είχαν τη δυνατότητα να δουλεύουν περισσότερο με τους νεαρούς και ποτέ δεν ξέρεις ίσως πεταχτεί και κάνα ταλεντάκι. Ειδικά, οι ομάδες που δεν θυσιάζουν το θέαμα για την ουσία, θα το έκαναν πολύ πιο εύκολα.

Περιμένουμε λοιπόν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, για να δούμε πόσοι μικροί και με ποιες προϋποθέσεις, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Related News

Comments are closed