Στοίχημα: Με Νόρκεπινγκ και Μπραν

Το Betarades.gr επιβεβαιώθηκε στο προγνωστικό του για τον τελικό του Champions League με το διπλό της Μπάγερν και συνεχίζουμε σήμερα, Δευτέρα (24/08) με δύο προτάσεις από τα πρωταθλήματα της Α’ Σουηδίας και της Α’ Νορβηγίας. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Νόρκεπινγκ – Χάκεν και Στάμπαεκ – Μπραν. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε τις αξιολογήσεις των στοιχηματικών, όπως η tipbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Νόρκεπινγκ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος από τη Σουηδία και την αναμέτρηση Νόρκεπινγκ – Χάκεν.  Την προηγούμενη αγωνιστική η Νόρκεπινγκ έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Γκέτεμποργκ. Επανήλθε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, στις οποίες μετρούσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, βρίσκεται στην 4η θέση, στο -2 από την πρώτη τριάδα. Εξαιρετική επιθετικά, έχει σημειώσει 35 τέρματα μέχρι στιγμής, ενώ είναι αποτελεσματική εντός έδρας, με ρεκόρ 5-2-1 εκεί φέτος.

Η Χάκεν, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βάρμπεργκ. Το αποτέλεσμα αυτό τη διατήρησε στην 5η θέση, στο το -1 από τη σημερινή της αντίπαλο, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, έχοντας πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό φέτος (1-4-2). Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα σήμερα, απέναντι σε μία Χάκεν που αποδυναμώνεται όποτε απομακρύνεται από τη βάση της. Θα πάμε, επομενως, με τον άσσο σε απόδοση 2.15.

Μπραν με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Α’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Στάμπαεκ – Μπραν. Η Στάμπαεκ ήταν αποτελεσματική στην κόντρα επίθεση στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βίκινγκ, σε ένα παιχνίδι φεστιβάλ γκολ, το οποίο έληξε 3-3. Με το αποτέλεσμα αυτό, παρέμεινε χωρίς νίκη για πέντε αγωνιστικές, με τον απολογισμό της να αποτελείται από δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Παραμένει στο μέσο της κατάταξης, ωστόσο είναι πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη παρά στην πρώτη τριάδα.

Η Μπραν προέρχεται από την εντός έδρας ήττα – σοκ κόντρα στη Μιοντάλεν (0-1), αποτέλεσμα πισωγύρισμα έπειτα από τη μεγάλη νίκη στο “Άκερ” κόντρα στη Μόλντε (1-2). Βρίσκεται στο -10 πια από την πρώτη τριάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, που ήταν ο πρωταρχικός στόχος. Τα εκτός έδρας παιχνίδια φαίνεται να της ταιριάζουν καλύτερα, αφού έχει μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων μακριά από τη βάση της, από ότι στο Μπέργκεν.

Η Μπραν διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο, θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην άπειρη Στάμπαεκ και θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 1.86 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που