Στοίχημα: Νερατζούρι για κούπα!

Από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (21/08) ξεχωρίζει φυσικά ο μεγάλος τελικό του Europa League ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Ίντερ, ενώ σήμερα ανοίγει η αυλαία των σεζόν σε Γαλλία, Πολωνία, Τσεχία και Κύπρο. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα δύο δυνατές επιλογές για στοίχημα. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην interwetten. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Η Ίντερ σηκώνει την κούπα!

Η επεισοδιακή σεζόν του Europa League φτάνει απόψε στο τέλος της με ένα συναρπαστικό ζευγάρι τελικού. Από τη μία η πολυνίκης του θεσμού Σεβίλλη, από την άλλη η “καυτή” Ίντερ που είναι εμφανές ότι ανήκει στο επίπεδο του Champions League.

Η Σεβίλλη, μετά τις πειστικές εμφανίσεις απέναντι σε Ρόμα (2-0) και Γουλβς (1-0), στάθηκε πολύ τυχερή στον ημιτελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ευτύχησε να ισοφαρίσει νωρίς (26’) το προβάδισμα των Άγγλων με τον Σούσο, αλλά δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει το επιθετικό της ταλέντο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης χρειάστηκε εκπληκτικές επεμβάσεις του κίπερ Μπόνο σε απανωτά τετ α τετ της Γιουνάιτεντ και στη μοναδική καλή της στιγμή στο 2ο ημίχρονο ανέτρεψε το σκορ με τον Ντε Γιονγκ (78’). Διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της στο τελευταίο κομμάτι και πήρε θέση στον τελικό για 6η φορά στην ιστορία της, έχοντας κάνει το 5/5 στις προηγούμενες εμφανίσεις της.

Η Ίντερ αντιθέτως, όσο περνούν τα παιχνίδια στα γήπεδα της Γερμανίας τόσο περισσότερο πείθει με την εικόνα της. Μετά το δύσκολο 2-0 επί της Χετάφε, ήρθε η πολύ πιο άνετη απ’ όσο δείχνει το τελικό 2-1 επί της Λεβερκούζεν και στον ημιτελικό διέλυσε τη φιλόδοξη Σαχτάρ με 5-0! Εξαιρετικά στημένη από τον Κόντε, περιόρισε στον απόλυτο βαθμό τους επικίνδυνους Βραζιλιάνους και είχε τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου. Ο υπέροχος Μπαρέλα σέρβιρε για το 1-0 του Λαουτάρο και ο Ντ’ Αμπρόσιο έκανε το 2-0 στο 64’ με κεφαλιά από κόρνερ του Μπρόζοβιτς. Κάπου εκεί οι Ουκρανοί παρέδωσαν πνεύμα και οι νερατζούρι έστησαν πάρτι με τον Λαουτάρο να σκοράρει εκ νέου και το Λουκάκου να βρίσκει ξανά δίχτυα (δις).

Η Σεβίλλη σίγουρα ξέρει καλά αυτά τα παιχνίδια, όμως η Ίντερ έρχεται με φόρα, παίζει με αυτοπεποίθηση και το “καυτό” επιθετικό της δίδυμο δύσκολα θα περιοριστεί από τους Ισπανούς. Ποντάρουμε στη νίκη της Ίντερ, σε απόδοση 2.16.

 

Προτεραιότητα το μηδέν παθητικό

H έτερη στοιχηματική πρόταση της Παρασκευής έρχεται από το πρωτάθλημα Φινλανδίας και την αναμέτρηση Σεϊναγιοέν – Χόνκα για τη 10η αγωνιστική της σεζόν.

Η γηπεδούχος αγνοεί τη χαρά της νίκης από την πρεμιέρα, μετρά 5 ισοπαλίες και τρεις ήττες έκτοτε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 9η θέση με 8 πόντους και συντελεστή τερμάτων 6-8! Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και την τρίτη καλύτερη άμυνα!

Η Χόνκα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αήττητη όλη τη σεζόν, αλλά με τρομερή έφεση στις ισοπαλίες (3-7-0). Επίσης πολύ σφιχτή στην άμυνα με μόλις 5 τέρματα παθητικό, ενώ έχει σκοράρει 10 φορές.

Η κοινή τάση των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρη. Αμφότερες έχουν ως προτεραιότητα το μηδέν παθητικό, πρόκειται για τις δύο από τις τρεις αποτελεσματικότερες άμυνες της χώρας και το No Goal σε απόδοση 1.82 είναι μία πολύ αξιόλογη επιλογή.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ