Στοίχημα: Με φόρα για τον 6ο τελικό η Σεβίγια!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (16/08) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερις δυνατές επιλογές για πάμε στοίχημα. Ξεχωρίζει ο ημιτελικός Σεβίγια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ οι Σκανδιναβοί συνεχίζουν ακάθεκτοι τις σεζόν τους. Παράλληλα, ξεχωριστή σημασία έχουν τα playoffs ανόδου στη Segunda Division. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Σε γνώριμα… λημέρια η Σεβίγια

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το κορυφαίο παιχνίδι της ημέρας, που δεν είναι άλλο από το νοκ άουτ ημιτελικό του Europa League ανάμεσα στη Σεβίγια και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Σεβίγια είναι σε τρομερή κατάσταση μετά την καραντίνα, παραμένει αήττητη στα 19 τελευταία παιχνίδια της και στα πέντε τελευταία δεν δέχθηκε καν γκολ! Εξασφάλισε με άνεση την παρουσία της στο επόμενο Champions League και στα νοκ άουτ παιχνίδια της Γερμανίας ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή. Ισοπέδωσε τη Ρόμα με το τελικό 2-0 να είναι απολύτως κολακευτικό για τους Ιταλούς και την Τρίτη “έπνιξε” τη Γουλβς σε όλο το παιχνίδι, μέχρι να βρει το καθοριστικό τέρμα στο 88’ με τον Οκάμπος. 76% κατοχή και 18 τελικές για την ομάδα του Λοπετέγκι, που έχει ένταση και συνοχή στο παιχνίδι της. Κοντρολαρισμένη ομάδα, με ξεκάθαρους ρόλους και “τόνους” εμπειρία σε αυτό το επίπεδο.

Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ δεν πείθει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Το φίνις στην Premier League ήταν περιπετειώδες και απέναντι στην Κοπεγχάγη χρειάστηκε παράταση και ένα αυστηρό πέναλτι για να περάσει στην 4αδα. Δεν έχει την ίδια φρεσκάδα στο παιχνίδι της και στο δημιουργικό κομμάτι εξαρτάται υπερβολικά από τον Φερνάντες.

Αδικείται από τις αποδόσεις η πεντάκις κάτοχος του τροπαίου, ποντάρουμε στον άσο DNB της Σεβίγια, σε απόδοση 2.15.

 

Βήμα για την επάνοδο

Συνεχίζουμε το στοιχηματικό μας ταξίδι στην Ισπανία και συγκεκριμένα το “Ρομαρέδα”, όπου η Σαραγόσα υποδέχεται την Έλτσε για τα playoffs ανόδου της Segunda Division. Αγώνας ρεβάνς του 0-0 στο “Μαρτίνεθ Βαλέρο” την Πέμπτη, όπου η Σαραγόσα κυριάρχησε και το μόνο που της έλειπε ήταν το γκολ. 4-18 οι τελικές υπέρ των Αραγόνιων, απέδειξαν ότι διαχειρίστηκαν καλύτερα τη διακοπή μετά το φινάλε της κανονικής σεζόν.

Η Σαραγόσα έχει την ποιότητα και τη “φανέλα” για να πάρει τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στον τελικό των playoffs. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.11.

 

Συνεχίζει το σερί η Οντ

Ταξιδεύουμε Βόρεια και συγκεκριμένα στη Νορβηγία για την επόμενη επιλογή μας. Στις 17:00 η Οντ υποδέχεται την Κρίστιανσουντ για την 14η αγωνιστική της Eliteserien.

H Οντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές και 6/7 νίκες, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα! 3/3 εντός έδρας τον τελευταίο μήνα έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μία Κρίστιανσουντ, που ναι μεν τρέχει επίσης νικηφόρο σερί, αλλά έχει μεγάλα αμυντικά προβλήματα, κρατώντας το μηδέν  παθητικό σε μόλις δύο φετινά παιχνίδια.

Πάμε με την έδρα και το 2.12 στον άσο της Οντ.

 

Αμφίσκορο στο Χάλεβικ

Μένουμε στον ευρωπαϊκό βορρά και για την τελευταία Κυριακάτικη επιλογή. Στις 18:30 η Μιάλμπι φιλοξενεί τη Μάλμε για την 16η αγωνιστική της Allsvenskan.

H Μιάλμπι βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -10 από την πρώτη 3αδα και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Την Τετάρτη ηττήθηκε στην έδρα της Τζουργκάρντεν (2-1), σε ένα παιχνίδι που σκόραρε για 5η σερί αγωνιστική.

Η Μάλμε από την άλλη μοιάζει αποφασισμένη να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Μετρά 8 σερί νίκες και είναι στο +4 από τη δεύτερη Έλφσμποργκ. Τελευταίο της θύμα η Έρεμπρο (2-1 εντός).

Η Μάλμε είναι το προφανές φαβορί του αγώνα, αλλά η Μιάλμπι θα παίξει δίχως φόβο και ανοιχτά όπως συνηθίζει. Οι γηπεδούχοι βρίσκουν με συνέπεια τα αντίπαλα δίχτυα και αυτό περιμένουμε να συνεχιστεί. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί