Στοίχημα: Πάλι με τα γκολ στο Champions League!

Πλούσιο σε αγώνες είναι το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (15/08). Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει ξανά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Το Champions League μας πάει πολύ καλά και όλες οι επιλογές που προτείνονται υπάρχουν στη vistabet

 

Και απόψε λοιπόν, έχει ματς για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται με τη Λυών στη Λισαβόνα. Οι «Πολίτες» είναι το φαβορί αλλά οι Γάλλοι δεν θα τα παρατήσουν τόσο εύκολα. Από εκεί και πέρα, σήμερα ξεχωρίσαμε δύο ακόμα ωραία Over από Βέλγιο και Σουηδία. Όπως καταλαβαίνετε, είναι η μέρα των… γκολ! Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις μας!

 

Ανώτερη η Σίτι, αλλά…

 

Οι προτάσεις στοιχήματος του Σαββάτου αρχίζουν από το Μάντσεστερ Σίτι – Λυών. Είναι προημιτελικός για το Champions League, με το νικητή να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά την Μπάγερν. Οι «Πολίτες» υπερέχουν, αλλά οι αποδόσεις στον «άσο» είναι απαγορευτικές.

 

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει… αυτοσκοπό την κατάκτηση του Champions League και θα κάνει τα πάντα για να σηκώσει την κούπα. Δεν τα πήγε καλά στο πρωτάθλημα, ενώ στο κύπελλο Αγγλίας έχασε στον ημιτελικό. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα. Προέρχεται από τη μεγάλη πρόκριση επί της Ρεάλ με δύο νίκες. Τα λόγια είναι περιττά για την ποιότητα της ομάδας του Γκουαρντιόλα. Αμυντικά βέβαια, οι «πολίτες» δεν εμπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη.

 

Η Λυών με τη σειρά της, έχει κάνει μια μέτρια σεζόν συνολικά φέτος. Δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο μέσω του πρωταθλήματος, όπου είχε χαμηλές πτήσεις. Βέβαια, στάθηκε και άτυχη, αφού ήταν πολλά τα προβλήματα τραυματισμών για βασικούς ποδοσφαιριστές. Στη φάση των «16» αντιμετώπισε τη Γιουβέντους. Την κέρδισε στη Γαλλία, ενώ βρήκε το γκολ που ήθελε στο Τορίνο, έστω και με ένα ανύπαρκτο πέναλτι (όπως και αυτό που δέχτηκε). Έχει ταλέντο μεσοεπιθετικά και θα παλέψει απόψε, ως αουτσάιντερ.

 

Οι αποδόσεις στη νίκη της Σίτι δεν αξίζουν. Για το λόγο αυτό, θα κινηθούμε στο χώρο των γκολ. Πιστεύουμε ότι η Λυών μπορεί να βρει δίχτυα, αφού η Σίτι δέχεται γενικά φάσεις. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

 

Πολλά γκολ στο Βέλγιο

 

Μεταφερόμαστε στο Βέλγιο, όπου το πρωτάθλημα έχει αρχίσει. Για τη δεύτερη αγωνιστική, η Σαρλερουά υποδέχεται την Οστάνδη. Οι ομάδες πραγματοποίησαν… αντίστροφο ξεκίνημα, αλλά θέλουν αμφότερες τους βαθμούς σήμερα.

 

Με το δεξί μπήκε στη φετινή διοργάνωση η Σαρλερουά. Ήταν το αουτσάιντερ στην έδρα της Μπριζ, και είχε πολύ δύσκολο έργο. Ωστόσο, περίπου ένα τέταρτο πριν το τέλος του αγώνα εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας της Μπριζ και πήρε τη νίκη με 0-1! Σπουδαίο αποτέλεσμα για τη Σαρλερουά, που θα αγωνιστεί με την ψυχολογία στα ύψη απόψε. Έχει κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και περιμένει πολλά από αυτούς.

 

Στην αντίπερα όχθη, η Οστάνδη πραγματοποίησε κακή αρχή στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα φιλοξένησε την Μπέιρσχοτ και ηττήθηκε με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα, ισοφάρισε στο 63’, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε κι άλλο γκολ. Έτσι, έχασε και βρίσκεται από νωρίς να πρέπει να κυνηγήσει βαθμούς σε οποιαδήποτε έδρα. Γενικά, έχει προβλήματα στην άμυνα, ενώ επιθετικά έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Θα προσπαθήσει για κάτι θετικό σήμερα.

 

Οι γηπεδούχοι φαίνονται σε καλύτερη φόρμα, αλλά είναι ακόμα νωρίς. Οι ομάδες ψάχνονται και θεωρούμε αυτό μπορεί να φέρει πολλά γκολ στον αγώνα. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

 

Η ανάγκη φέρνει… γκολ!

 

Στη Σουηδία τώρα, και στη δεύτερη κατηγορία, η Σούντσβαλ υποδέχεται την ΓΚΑΪΣ. Το ματς για την αγαπημένη Σουπερέταν έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για αμφότερες τις ομάδες. Αυτό θα παίξει ρόλο στη μορφή του αγώνα.

 

Η Σούντσβαλ μετά από δώδεκα αγωνιστικές, εντοπίζεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Είναι μόλις στο -1 από την τρίτη θέση, που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου. Επίσης, είναι κοντά και στην πρώτη δυάδα που δίνει απευθείας άνοδο. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ακρόπολις, εκτός έδρας (1-1). Στην επίθεση βρίσκει τις λύσεις, αλλά αμυντικά εμφανίζει κενά. Θα αναζητήσει και σήμερα τα γκολ της νίκης.

 

Η ΓΚΑΪΣ από την άλλη, δεν τα πάει καλά μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Εντοπίζεται χαμηλά στην κατάταξη, και ειδικότερα εντός των θέσεων που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής. Επιπλέον, δεν έχει απόσταση ασφαλείας από την… πλήρως επικίνδυνη ζώνη. Τουλάχιστον έδειξε καλό πρόσωπο την προηγούμενη αγωνιστική, όταν πήρε ισοπαλία (0-0) από την Ντέγκερφορς! Με ανεβασμένη ψυχολογία λοιπόν, θα αγωνιστεί απόψε για ένα μεγάλο «διπλό»!

 

Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων, είναι η ανάγκη για βαθμούς. Έστω και για διαφορετικούς λόγους, θα κυνηγήσουν τη νίκη. Δίνουν βάση κυρίως στην επίθεση και αυτό μας οδηγεί στο Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ