Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Εντυπωσιακές κινήσεις με Γκόλια και Διαμαντή ο Απόλλων Πάργας

Την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Γιάννη Γκόλια ανακοίνωσε το ΔΣ του Απόλλωνα Πάργας. Ενώ, την φανέλα του Απόλλωνα, θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο έμπειρος αμυντικός Σπύρος Διαμάντης. Δύο κινήσεις πολύ εντυπωσιακές για την ομάδα της Πάργας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάργας:

“Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ανακοινώνει με χαρά την πραγμάτωση μιας μεγάλης μεταγραφικής επιτυχίας. Το διοικητικό συμβούλιο κινούμενο ευέλικτα,υπό ακρα μυστικότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή ενός εκ των καλύτερων κεντρικών αμυντικών της περιφέρειάς μας,του Σπύρου Διαμάντη. Τα μετόπισθεν της ομάδας θωρακίστηκαν με έναν πραγματικά μεγάλο ποδοσφαιριστή,κατι το οποίο δειχνει η αθλητική του πορεία. Πρωταθλητής με το Θύαμι Καστρίου και πρωταγωνιστής με το Σούλι Παραμυθιάς στη Γ εθνική κατηγορία. Επέλεξε την ομάδα μας αρνούμενος σωρεία προτάσεων από άλλα σωματεία. Ηδιοίκηση ξεπερνώντας τον εαυτό της και συνειδητοποιώντας ποιο σύλλογο υπηρετεί, έκανε για άλλη μια φορά το καθήκον της.
Σπύρο καλωσόρισες. Μας τίμησες και θα σε τιμήσουμε. Ευχόμαστε υγεία και διακρίσεις. Και να νιώσεις φορώντας τη φανέλα μας πως ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ”

Η ανακοίνωση:

Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την απόκτηση του σπουδαίου γκολτζή Γιάννη Γκόλια.Ο ικανώτατος επιθετικός με θητεία κυρίως σε Πανναυπλιακό,Αχέρων,Θεσπρωτό και Θύαμι Καστρίου,απο τη νεα σεζόν θα σκοράρει με τη φανέλα της ομάδας μας.Φυσιογνωμία που γεμίζει την περιοχή,με εμπειρία ,προσωπικότητα και δυναμισμό,θα αποτελέσει φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες,κάνοντας αυτο που γνωρίζει άριστα:να πυροβολεί.Τον καλωσορίζουμε και ευχόμαστε μακριά απο τραυματισμούς.
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ

 

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την