Ποντάρισμα στη σούπερ Σεβίγια!

Πολύ ενδιαφέρον και σήμερα το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με τα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa League φυσικά να ξεχωρίζουν και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα. Η φορμαρισμένη Σεβίλλη αντιμετωπίζει τη Γουλβς, ενώ την ίδια ώρα κοντράρονται Σαχτάρ και Βασιλεία με διακύβευμα μία θέση στα ημιτελικά. Επιπλέον, η Κιέβο ταξιδεύει στη Σπέτσια με το 2-0 στις αποσκευές της. Τις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στη vistabet. Ας περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

On fire η Σεβίγια!

Στις 22:00, στην ουδέτερη MSV-Arena του Ντούισμπουργκ, Γουλβς και Σεβίγια διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους με φόντο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Γουλβς ίδρωσε για να προκριθεί επί του Ολυμπιακού, παρότι προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό από το ανόητο πέναλτι του Αλέν. Στη συνέχεια έδωσε μέτρα στους Πειραιώτες και γλίτωσε την ισοφάριση με δόση τύχης και τη βοήθεια του VAR. Δεν πατάει καλά η ομάδα του Νούνο, μοιάζει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις μέσα στο καλοκαίρι.

Από την άλλη, η Σεβίγια μοιάζει να φορτσάρει στο κατάλληλο σημείο. Ενθουσίασε η ομάδα του Λοπετέγκι στο 2-0 επί της Ρόμα, πήρε εμφατικά την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι Ρεγκιγιόν και Εν Νεσίρι σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο και οι Ανδαλουσιάνοι δεν σήκωσαν το πόδι από το γκάζι κυνηγώντας κι άλλα τέρματα, ενώ δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου. Δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, παραμένουν αήττητοι στα τελευταία 18 από τις 9 Φλεβάρη.

Η Γουλβς είναι σε πτωτική πορεία, την ώρα που η Σεβίγια ενθουσιάζει με την απόδοση και την αποτελεσματικότητά της. Επιπλέον, διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία στο θεσμό και “βαριά φανέλα”. Ποντάρουμε στο διπλό σε αποδοση 2.25.

 

Πολλά γκολ στο Γκενζελκίρχεν

Στην ουδέτερη Veltins Arena κοντράρονται Σαχτάρ και Βασιλεία στο έτερο ζευγάρι του Europa, με το νικητή να αντιμετωπίζει την Ίντερ στα ημιτελικά. Επίσης νοκ άουτ αναμέτρηση με παράταση και πέναλτι σε ισοπαλία.

Η Σαχτάρ ήταν εντυπωσιακή στη ρεβάνς με τη Βόλφσμπουργκ, έκανε άνω κάτω την άμυνα των Γερμανών στο πρώτο ημίχρονο και από …θαύμα δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ουδέποτε κινδύνεψε το 1-2 του πρώτου αγώνα, οι Ουκρανοί πέτυχαν τρία γκολ από το 88’ και μετά και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά με στυλ!

Η Βασιλεία πέτυχε επίσης δεύτερη νίκη στη ρεβάνς με την Άιντραχτ. Με το 0-3 στη Φρανκφούρτη είχε εξασφαλίσει ουσιαστικά τη θέση της στην 8αδα, το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε στο 88’ από τον Φράι.

Αμφότερες οι ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, η Σαχτάρ θέλγει με το “βραζιλιάνικο” στυλ της και η Βασιλεία είναι τρομερά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, επομένως ποντάρουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

 

Τσεκάρει την πρόκριση η Κιέβο

Κλείνουμε τις επιλογές μας από την Ιταλία, όπου στις 22:00 διεξάγεται η ρεβάνς του ημιτελικού για τα playoffs ανόδου ανάμεσα στην Σπέτσια και την Κιέβο.

Η Σπέτσια τερμάτισε 3η στην κανονική διάρκεια της σεζόν με 61 πόντους, αλλά στο πρώτο παιχνίδι της Βερόνα ηττήθηκε με 2-0 και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η Κιέβο μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το 9ο λεπτό! Σε πολύ καλή κατάσταση η Κιέβο, είναι πέντε παιχνίδια αήττητη στα προημιτελικά των playoffs απέκλεισε την Έμπολι.

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Κιέβο, θα βρει ανοιχτούς χώρους και περιμένουμε να φύγει αλώβητη από Alberto Picco. Επιλογή το Χ2 σε απόδοση 1.93.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ