ΠΑΣ Σφακιώτες| Επιστροφή Αραβανή στον “άσο” (pics)

Στον ΠΑΣ Σφακιωτών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Αραβανής, που επιστρέφει στο “πλατανόφυλλο” μετά από ένα μικρό διάλειμμα, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και να απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, επιστρέφει μετά από 2 χρόνια στην ομάδα που τη βοήθησε τα μέγιστα να επανέλθει από το β΄ τοπικό στην α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από ΑΟ Καρυάς και Πανλευκάδιο.

Στην προηγούμενή του επιστροφή είχε προβεί στην παρακάτω δήλωση: “Στο σχολείο μας έμαθαν ότι η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα για έναν άνθρωπο. Ο ΠΑΣ ειναι η οικογενεια μου. Άκουσες ποτέ κανέναν να αφήνει τους φτωχούς γονείς του για να ζήσει με πλούσιους ξένους..;;;”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24