Στοίχημα: Τριάδα από Europa!

Σήμερα Τετάρτη (05/08) επιστρέφουν στις οθόνες και στα κουπόνια μας οι διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, τις οποίες περιμέναμε με ανυπομονησία! Τέσσερις αναμετρήσεις για τη φάση των “16” διεξάγονται απόψε και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία δυνατά προγνωστικά Europa League. Πάμε λοιπόν κατευθείαν στην ανάλυση των επιλογών μας.

 

Πολλά γκολ στην Ουκρανία

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι από την Ουκρανία και το Ολιμπίνσκι του Κιέβου, όπου έχει μεταφέρει την έδρα της από τα τέλη Μαΐου η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι πρωταθλητές Ουκρανίας φιλοξενούν στις 19:55 τη Βόλφσμπουργκ στη ρεβάνς της νίκης τους με 1-2 στη Γερμανία στις 12 Μαρτίου. Τότε η ομάδα του Λουίς Κάστρο είχε προηγηθεί με το Μοράες, έχασε πέναλτι με τον Κοβαλένκο, ενώ πριν τη συμπλήρωση του αγώνα είδε και τους γηπεδούχους να αστοχούν από τα 11 βήματα. Ο Μπρουκς ισοφάρισε για τους “Λύκους” στο 48’, αλλά ο Μάρκος Αντόνιο διπλασίασε τα τέρματα της Σαχτάρ και έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Έκτοτε, η Σαχτάρ έκανε περίπατο στο πρωτάθλημα Ουκρανίας, τερματίζοντας στο +23 από τη Ντινάμο Κιέβου.

Η Βόλφσμπουργκ εξασφάλισε την παρουσία της και στο επόμενο Europa League, τερματίζοντας 7η και εκμεταλλευόμενη το νταμπλ των Βαυαρών.

Όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού, οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και το 1-2 αναγκάζει τη Βόλφσμπουργκ να κυνηγήσει τα γκολ από νωρίς. Περιμένουμε έναν αγώνα με γρήγορο τέμπο και πολλές ευκαιρίες, επομένως επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

 

Να σώσει τη χρονιά η Κοπεγχάγη

Μεταφερόμαστε δυτικά και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Δανίας, όπου στις 19:55 η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Μπασακσεχίρ στη ρεβάνς του 1-0 στην Κωνσταντινούπολη.

Η Κοπεγχάγη έκλεισε με δύο νίκες της σεζόν στη SuperLiga, αλλά η φετινή πορεία της εντός συνόρων κρίνεται απογοητευτική, καθώς τερμάτισε 14 πόντους πίσω από την πρωταθλήτρια Μίντιλαντ. Στο Europa προέρχεται από την επική πρόκριση στην έδρα της Σέλτικ και την πικρή ήττα στην Πόλη, με πέναλτι του Βίστσα στο 88ο λεπτό.

Η Μπασακσεχίρ από τη μεριά της ζει το όνειρο! Κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της και σε λίγες ημέρες θα μπει στην κλήρωση για τους ομίλους του Champions League.

Η Κοπεγχάγη είναι πιο έμπειρη ομάδα σε αυτό το επίπεδο και θέλει να σώσει την αποτυχημένη σεζόν της με μία βαθιά πορεία στο θεσμό. Από την άλλη η Μπασάκ μπορεί να είναι αρκετά ποιοτική, όμως πιθανώς να μην είναι τόσο συγκεντρωμένη μετά τα πανηγύρια για τον τίτλο στην Τουρκία. Πάμε με τον άσο DNB, σε απόδοση 1.92.

 

Σε αντίθετη τροχιά

Κλείνουμε την τριάδα των σημερινών επιλογών μας από το Γκελζενκίρχεν και την ουδέτερη Veltins Arena, όπου στις 22:00 Ίντερ και Χετάφε θα δώσουν μονό αγώνα για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του θεσμού. Ο πρώτος αγώνας είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού.

Η Ίντερ τελείωσε εντυπωσιακά τη σεζόν στην Ιταλία και τερμάτισε στο -1 από τη Γιουβέντους, όμως δεν διεκδίκησε ουσιαστικά τον τίτλο, ο οποίος είχε κριθεί τρεις στροφές πριν το φινάλε. Αήττητη η ομάδα του Κόντε στα 8 τελευταία παιχνίδια (5-3-0), σκόραρε τουλάχιστον 2 γκολ στα 7 από αυτά!

Η Χετάφε αντιθέτως ήταν αγνώριστη μετά την καραντίνα. Από εκεί που έμοιαζε με φαβορί για την 4αδα, κατάφερε να μείνει εντελώς εκτός ευρωπαϊκών θέσεων! Στην επανέναρξη κατάφερε μόλις μία νίκη σε 11 αγώνες, ενώ έκλεισε τη La Liga με 3/4 ήττες! Απέτυχε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια και ο αποκλεισμός του Άγιαξ την άνοιξη μοιάζει πολύ μακρινός.

Η Ίντερ είναι πιο ποιοτική, ξεκάθαρα πιο φορμαρισμένη και πιο έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα εμπιστευτούμε τους νερατζούρι στον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2.30.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024