Δυνατή τριάδα από Σκανδιναβία!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Κυριακής (02/08) έχει τα δικά του… «διαμαντάκια». Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τα πιο δυνατά σημεία. ΕΔΩ μπορείτε να βλέπετε κάθε μέρα τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

 

Οι σημερινές μας επιλογές, εστιάζουν στη Σκανδιναβία. Η πρώτη, έρχεται από το πρωτάθλημα Νορβηγίας. Οι άλλες δύο, έρχονται από τη Σουηδία. Τόσο από την πρώτη, όσο και από τη δεύτερη κατηγορία. Τα σημεία έχουν να κάνουν και με τα γκολ, αλλά και με μια διπλή ευκαιρία. Όλα είναι σε αξιόλογες αποδόσεις. Μη λέμε πολλά όμως, ας περάσουμε στην πράξη. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

 

Σκοράρουν στη Νορβηγία

 

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος της Κυριακής με το πρωτάθλημα Νορβηγίας. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, η Σάρπσμποργκ υποδέχεται την Αάλεσουντ. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει πολύ καλά και θέλουν τους βαθμούς.

 

Η Σάρπσμποργκ είναι καλύτερη από τη σημερινή της αντίπαλο μέχρι τώρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εντυπωσιάζει. Έχει συγκεντρώσει 11 πόντους σε ισάριθμα ματς. Προέρχεται από το 0-0 με την Χάουγκεσουντ, εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί. Τουλάχιστον πήραν τον βαθμό, μετά την ήττα από τη Βίκινγκ με 3-0. Είχε προηγηθεί ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η Σάρπσμποργκ έχει καλή πρόσφατη παράδοση με την Αάλεσουντ, όντας αήττητη στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους.

 

Η Αάλεσουντ από την άλλη, εντοπίζονται αυτήν τη στιγμή στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, δείχνει να ανεβαίνει μετά την περασμένη αγωνιστική. Τότε, υποδέχτηκε τη Σταρτ και την κέρδισε με 3-2. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, δεν το έβαλε κάτω, και πήρε μια πολύτιμη νίκη. Έτσι, «έπιασε» τη Σταρτ στην κατάταξη και θέλει να συνεχίσει να ανεβαίνει. Έχει βέβαια την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας προλάβει να δεχτεί ήδη 34 γκολ! Επιθετικά δεν είναι τόσο κακή, και θα επιχειρήσει σήμερα να εκμεταλλευτεί τα δυνατά της στοιχεία.

 

Οι άμυνες και των δύο αντιπάλων δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Επιθετικά το… παλεύουν, και οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι πολύ μεγάλες. Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό ματς και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

 

Αντέχει η Χέλσινγκμποργκ

 

Στη Σουηδία, και την πρώτη κατηγορία, η Χέλσινγκμποργκ φιλοξενεί σήμερα τη Χάμαρμπι. Είναι και εδώ η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι ομάδες χρειάζονται τους πόντους. Ειδικά οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται αρκετά χαμηλά στην κατάταξη.

 

Η Χέλσινγκμποργκ βρίσκεται στη θέση που οδηγεί τα μπαράζ παραμονής. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά πρέπει να αρχίσει να παίρνει νίκες. Είναι μια ομάδα που δεν κερδίζει, αλλά χάνει και πολύ δύσκολα. Έχει τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, οι τρεις με γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Έστερσουντ και έμεινε στο 0-0. Η Χέλσινγκμποργκ είναι «σκληρό» σύνολο, δεν λυγίζει εύκολα, αλλά πάντα κάτι της λείπει για να πάρει τη νίκη. Πάντως, απόψε θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει.

 

Απεναντίας, η Χάμαρμπι τα πάει καλύτερα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Εντοπίζεται στη μέση της βαθμολογίας και προέρχεται από εύκολη νίκη με 3-0 επί της Έρεμπρο. Είναι τρεις πόντους κάτω από την τριάδα και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Θα προσπαθήσει να πάρει μια εκτός έδρας νίκη σήμερα, αλλά δεν έχει εύκολο έργο. Γενικά, δυσκολεύεται πολύ στα εκτός έδρας παιχνίδια της, με τρεις ήττες σε πέντε ματς. Μάλιστα, έχει δεχτεί δύο γκολ και πάνω στα τέσσερα από τα πέντε ματς μακριά από το «σπίτι» της.

 

Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη και δεν χάνουν με… τίποτα. Η Χάμαρμπι δεν πείθει εκτός έδρας και θα δυσκολευτεί απόψε. Πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.87.

 

«Κλειστό» ματς στη Σουηδία

 

Παραμένουμε στη Σουηδία, αλλά μεταφερόμαστε στη δεύτερη κατηγορία. Στην αγαπημένη Β’ Σουηδίας λοιπόν, η Νόρμπι υποδέχεται τη Γιόνσεπινγκ. Είναι η 10η αγωνιστική της διοργάνωσης και οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες!

 

Η Νόρμπι προέρχεται από την ισοπαλία με την Εσκιλστούνα, με 0-0. Ήταν πολύ καλύτερη η Νόρμπι, απείλησε πολλές φορές αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, με μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Δεν έχει χάσει και στην έδρα της ακόμα η Νόρμπι, που θέλει τη νίκη σήμερα. Είναι σταθερή αμυντικά, και επιθετικά δυσκολεύεται κάποιες φορές. Πάλι με βασικό «όπλο» την άμυνα θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο.

 

Από την άλλη, η Γιόνσεπινγκ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Κάθε άλλο. Είναι ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο στους 13 πόντους. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχτηκε τη μοναδική αήττητη ομάδα της Σουπερέταν, τη Σούντσβαλ. Και λίγο έλειψε να την κερδίσει. Τελικά, δέχτηκε την ισοφάριση στο τέλος (3-3) και πήρε απλά τον βαθμό. Πριν από αυτό το ματς, είχε δύο συνεχόμενες νίκες. Επιθετικά είναι πολύ καλή η Γιόνσεπινγκ, αλλά αμυντικά μπάζει και το πληρώνει. Ο προπονητής της βλέπει ότι τα λάθη στην άμυνα κοστίζουν και θέλει να δει βελτίωση σήμερα σε αυτό το κομμάτι.

 

Προβλέπουμε ένα «σκληρό» ματς που δεν θα είναι εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες. Θεωρούμε ότι η Νόρμπι θα παρασύρει τη Γιόνσεπινγκ σε έναν πιο αργό τρόπο παιχνιδιού. Θα επιλέξουμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.90.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει