Στοίχημα: Ντέρμπι με νικήτρια την Αταλάντα!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (01/08) «φοράει» τα… γιορτινά του. Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Τα ματς είναι πολλά και σημαντικά και ΕΔΩ βρίσκετε τα φοβερά στοιχήματα της winmasters

 

Αρχικά, στρέφουμε το βλέμμα μας στην τελευταία αγωνιστική της Serie A και το ντέρμπι της Αταλάντα με την Ίντερ. Η αναμέτρηση θα κρίνει τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και κρατάμε επιλογή. Στο Βέλγιο τώρα, κρίνεται η κούπα του κυπέλλου και έχουμε σημείο και από εκεί. Η τριάδα των σημείων μας κλείνει με ένα ματς από τη Νορβηγία. Τα σημεία έχουν στοιχηματική αξία και είναι σε ελκυστικές αποδόσεις. Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας!

 

Το αξίζει η Αταλάντα

 

Αρχίζουμε τις προτάσεις στοιχήματος από τη Serie A. Σήμερα ξεκινάει η τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης. Σε αυτό το πλαίσιο η Αταλάντα υποδέχεται την Ίντερ, και το ματς έχει σημασία για το… γόητρο. Εμείς γέρνουμε προς τη μεριά των γηπεδούχων.

 

 Η Αταλάντα έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας εντυπωσιάσει τους πάντες. Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και είναι από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτική σε κάποια παιχνίδια, θα μπορούσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους του πρωτάθλημα. Τώρα, είναι τρίτη και στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο και με νίκη τερματίζει δεύτερη. Έχει και το μεγάλο ματς με την Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ προσεχώς, και θέλει να φορμαριστεί. Προέρχεται από τη νίκη με 1-2 επί της Πάρμα.

 

Από την άλλη, η Ίντερ έχει ανεβάσει την απόδοσή της στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Παρόλα αυτά, όλα είχαν κριθεί. Οι «Νερατζούρι» έμειναν ουσιαστικά νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Τουλάχιστον, εξασφάλισαν νωρίς και την τετράδα και θα είναι του χρόνου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε παραμένει στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ φέτος και θα παλέψει για να το κατακτήσει. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε με 2-0 τη Νάπολι, χωρίς να εντυπωσιάσει με την εικόνα της.

 

Σαν ένα πολύ δυνατό τεστ πριν την Παρί βλέπει η Αταλάντα το σημερινό ματς. Είναι εξαιρετική στην έδρα της και είναι έτοιμη να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι θα τα καταφέρει, εύκολα ή δύσκολα. Αξίζει ο «άσος» σε απόδοση 2.60.

 

Πολλά γκολ στον τελικό

 

Μετακομίζουμε στο Βέλγιο, και στον τελικό του κυπέλλου. Η Μπριζ θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ το τρόπαιο. Η πρώτη είναι το φαβορί για τον τίτλο, αλλά οι αποδόσεις δεν συγκινούν. Έτσι, θα πάμε με τα γκολ!

 

Η Μπριζ κατέκτησε το πρωτάθλημα για 16η φορά στην ιστορία της. Με την οριστική διακοπή της διοργάνωσης, βρέθηκε στην πρώτη θέση και στο +15 από τη δεύτερη Γάνδη. Ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο Βέλγιο φέτος και θέλει να κάνει το νταμπλ. Να σημειωθεί, ότι έχει κατακτήσει 15 φορές το κύπελλο. Τελευταία ήταν το 2014-2015. Έκανε μίνι προετοιμασία με επτά φιλικά. Έδειξε σε καλή κατάσταση, παίρνοντας πέντε νίκες, με μια ισοπαλία και μια ήττα. Στηρίζεται κυρίως στις επιθετικές αρετές των ποδοσφαιριστών της.

 

Η Αντβέρπ με τη σειρά της, συγκέντρωσε 53 πόντους στους 29 αγώνες που έδωσε φέτος για το πρωτάθλημα. Έτσι, η διακοπή την βρήκε στην τέταρτη θέση. Σκληροτράχηλη ομάδα, δεν θα πουλήσει φθηνά το τομάρι της σήμερα. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος είχε κερδίσει με 2-1 την Μπριζ. Βρίσκει διαρκώς λύσεις στην επίθεση, και καλύπτει τα αμυντικά της κενά. Το τελευταίο ματς που έδωσε ήταν φιλικό, στο οποίο νίκησε με 1-2 τη Ζβάρτε Λέου. Θα τα δώσει όλα για τον τίτλο απόψε.

 

Αμφότερες οι ομάδες ποντάρουν πολλά στις επιθέσεις τους. Μπορούν να μας προσφέρουν έναν ωραίο τελικό με πολλά τέρματα. Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

 

Ανώτερη η Μόλντε

 

Ερχόμαστε στη Νορβηγία, και το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Για την 12η αγωνιστική της διοργάνωσης, η Μόλντε δοκιμάζεται στην έδρα της Σάντεφιορντ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη.

 

Η Σάντεφιορντ δεν είναι καλή μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Μετά από έντεκα αγώνες, βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Συγκεκριμένα, είναι ακριβώς πάνω από τα μπαράζ παραμονής και στο +4 από τον απευθείας υποβιβασμό. Προέρχεται από την ήττα με 3-1 από την Κρίστιανσουντ. Προηγήθηκε, αλλά λύγισε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Μετράει μόλις τρεις νίκες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, με μια ισοπαλία και επτά ήττες. Έχει σοβαρά θέματα στην άμυνα και αυτά δεν συγχωρούνται σε ματς όπως το σημερινό.

 

Η Μόλντε απεναντίας, είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Πριν από δύο αγωνιστικές έπαιξε το ντέρμπι με την Μπόντο Γκλιμτ και έχασε με 3-1. Παρόλα αυτά, ξέσπασε πάνω στη Βαλερένγκα, κερδίζοντας εύκολα με 4-1. Είναι στο -3 από την κορυφή και θέλει να μείνει κοντά. Έχει από τα καλύτερα ρόστερ στη διοργάνωση και έχει προλάβει να σημειώσει ήδη 33 γκολ. Δηλαδή, βάζει 3 γκολ μ.ο. ανά ματς! Είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια με τη Σάντεφιορντ, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

 

Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε όλα και πιστεύουμε θα πάρουν μια εύκολη νίκη σήμερα. Θέλουν να μείνουν σε τροχιά τίτλου και μπορούν να πάρουν ένα άνετο τρίποντο. Στηρίζουμε τη Μόλντε -1 σε απόδοση 2.10.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που