Στοίχημα: Σκορ και θέαμα στον τελικό της Γαλλίας!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (31/07) είναι πλούσιο σε αγώνες. Το Betarades.gr ξεχώρισε λοιπόν, τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. ΟΛΑ τα σημεία που προτείνονται, και φυσικά ακόμα περισσότερα, τα βλέπετε στη μοντέρνα πλατφόρμα της betshop

 

Απόψε, θα κριθεί μια κούπα. Και πάλι στη Γαλλία, υπάρχει τελικός, στον οποίο συμμετέχει ξανά η Παρί. Μετά το κύπελλο, σήμερα κρίνεται το Λιγκ Καπ, με τους Παριζιάνους να αντιμετωπίζουν τη Λυών. Έχουμε κρατήσει προγνωστικό για το ματς, όπως και για άλλα δύο παιχνίδια. Ένα από τη Serie B της Ιταλίας, και ένα από την Ελβετία. Στη Serie B μάλιστα, είναι η τελευταία αγωνιστική. Περνάμε όμως αμέσως στις προβλέψεις μας!

 

Πολλά γκολ στον τελικό

 

Οι προτάσεις στοιχήματος της Παρασκευής αρχίζουν από το Λιγκ Καπ Γαλλίας. Στον τελικό της διοργάνωσης, η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει τη Λυών. Το ματς θα γίνει στην έδρα της Παρί, στις 22:10. Οι αποδόσεις στον «άσο» δεν αξίζουν, για αυτό στρεφόμαστε στα γκολ.

 

Η Παρί έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το δεύτερο τρόπαιο σε διάστημα μιας εβδομάδας. Προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Σεντ Ετιέν, στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας. Μια νίκη που συνοδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός δεν θα παίξει σήμερα, ενώ θα απουσιάσει και από το ματς με την Αταλάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά, ο Τούχελ έχει στη διάθεσή του ένα πολύ δυνατό ρόστερ και μπορεί να καλύψει, μέχρι ένα σημείο, το κενό του Μπαπέ. Όλα γίνονται πιο απλά, όταν έχεις στην επίθεσή σου Νεϊμάρ και Ικάρντι. Και από πίσω τους τον Ντι Μαρία. Μεγάλο φαβορί η Παρί για την κούπα.

 

Από την άλλη, η Λυών προέρχεται από μεγάλη αποχή από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Έπαιξε όμως φιλικά, και είχε καλή εικόνα. Κυρίως στην επίθεση, αφού σκόραρε πολύ. Δέχτηκε και γκολ όμως σε όλα τα παιχνίδια της μίνι προετοιμασίας. Έχει να σκέφτεται και τη ρεβάνς με τη Γιουβέντους, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η κατάκτηση του Λιγκ Καπ της δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κάτι που δεν εξασφάλισε μέσω του πρωταθλήματος. Συνεπώς, η Λυών θα παλέψει για το τρόπαιο και πρέπει να βρει γκολ. Άλλωστε, δεν είναι αμυντικό το στυλ της και δεν της ταιριάζει να κλείνεται πίσω.

 

Τα περισσότερα από τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων είχαν πολλά γκολ. Κάτι ανάλογο προβλέπουμε και σήμερα, αφού αυτό δείχνει και το αγωνιστικό στυλ των δύο αντιπάλων. Πάμε με το Over 3.5 σε απόδοση 2.20.

 

Θέαμα και στην Ιταλία

 

Στην Ιταλία τώρα, η Serie B βρίσκεται στην τελευταία αγωνιστική της. Όλα τα ματς θα γίνουν απόψε, στις 22:00. Αυτό που μας απασχολεί στοιχηματικά, είναι το Κρεμονέζε – Πορντενόνε. Και εδώ, δεν μας ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά τα γκολ.

 

Η Κρεμονέζε έπαιξε με έναν σκοπό την περασμένη αγωνιστική, και τον πέτυχε! Δοκιμάστηκε στην έδρα της Γιούβε Στάμπια, και απέδρασε με το 1-2. Έπαιξε καλή άμυνα και ήταν αποτελεσματική στην επίθεση. Η νίκη αυτή, της χάρισε την παραμονή στην κατηγορία. Έτσι, απόψε θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, με στόχο απλά να κλείσει χαμογελαστή τη σεζόν. Αναμένεται να παίξει πιο απελευθερωμένα και με μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση. Δεν έχουν σημαντικές απουσίες οι γηπεδούχοι.

 

Απεναντίας, η Πορντενόνε έχει βαθμολογικό κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι. Θέλει να διεκδικήσει την τρίτη θέση, που δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτήν τη στιγμή τέταρτοι, στο -1 από την τρίτη Σπέτσια, και στο +2 από την πέμπτη Τσιταντέλα. Θέλουν αρχικά να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην τετράδα, και αν γκελάρει η Σπέτσια να φτάσουν και τρίτοι! Οφείλουν λοιπόν να κυνηγήσουν τη νίκη.

 

Οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς άγχος και έχουν τα φόντα να βρούνε γκολ. Καλή επιθετικά είναι η Πορντενόνε, που πρέπει να «ματώσει» τα δίχτυα για να κυνηγήσει τους στόχους της. Βλέπουμε ένα ωραίο ματς και επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

 

«Καίγεται» η Τουν

 

Μεταφερόμαστε στην Ελβετία, και το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Για την 35η αγωνιστική, η Τουν φιλοξενεί σήμερα τη Βασιλεία. Το ματς είναι σημαντικό κυρίως για τους γηπεδούχους, που παλεύουν για την παραμονή.

 

Έχει βελτιωθεί η Τουν στα τελευταία παιχνίδια της και αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία. Πλέον, είναι στα μπαράζ παραμονής και δίνει μάχη για να ξεφύγει και από αυτήν την κατάσταση. Πάντως, είναι σε φόρμα, συμπληρώνοντας πέντε σερί ματς αήττητη. Σε αυτά έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην έδρα της Σιόν. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε στο 84’. Έχει γίνει πιο «σκληρή» και θα κυνηγήσει μια μεγάλη νίκη απόψε.

 

Η Βασιλεία με τη σειρά της, έχει κλειδώσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, για την επόμενη σεζόν. Η τρίτη θέση είναι εξασφαλισμένη, ενώ για τη δεύτερη χρειάζεται ένα… μεγάλο «θαύμα». Διότι είναι πέντε πόντους πίσω από τη Σεν Γκάλεν, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Το μυαλό της ουσιαστικά είναι πλέον στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, όπου συνεχίζει κανονικά. Έχει κερδίσει με 0-3 την Άιντραχτ και ετοιμάζεται για τη ρεβάνς. Πρωτίστως τώρα, θέλει να αποφύγει τους τραυματισμούς και απλά να βρει ρυθμό. Βαθμολογικά δεν «καίγεται» τόσο πολύ σήμερα.

 

Θα πάμε λοιπόν με το κίνητρο, που είναι πολύ πιο ισχυρό για την Τουν. Οι γηπεδούχοι δίνουν μεγάλη μάχη και οφείλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους απόψε. Θα τους εμπιστευτούμε με κάλυψη. Ποντάρουμε στον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.80.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ