Στη Λευκάδα και στο San Nicolas o Εστεμπαν Καμπιάσο

Άλλη μια μεγάλη προσωπικότητα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου επέλεξε τη Λευκάδα για διακοπές φέτος το καλοκαίρι. Μιλάμε, φυσικά, για τον Εσπεμπάν Καμπιάσο, τον πρώην διεθνή Αργεντίνο μέσο με μεγάλη καριέρα σε Ρεάλ, Ίντερ και  στον Ολυμπιακό.

 

Ο Καμπιάσο έχει κερδίσει 23 επίσημους τίτλους (ως το τέλος του 2011), γεγονός που τον καθιστά, τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες διακρίσεις, μόλις μία παραπάνω από τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο.[2] Η πλειοψηφία των τίτλων του κερδήθηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ίντερ, μεταξύ των οποίων πέντε πρωταθλήματα και το Τσάμπιονς Λιγκ του 2010.

Από το 2000, ο Καμπιάσο, είναι στέλεχος της Εθνικής Αργεντινής. Κλήθηκε 52 φορές στην Αλμπισελέστε και εκπροσώπησε τη χώρα του, στο Μουντιάλ του 2006 και στο Κόπα Αμέρικα του 2007 και του 2011.

Ο 39χρονος Αργεντίνος, επέλεξε για την διαμονή του στο νησί μας, το πανέμορφο 4στερο San Nicolas Resort(φώτο κάτω), που βρίσκεται στον Μ.Γιαλό στον Πόρο. Ενώ, το υποδέχθηκε ο Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Δημήτρης Βρεττός, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...