Τηλυκράτης| Μόνο η ανακοίνωση μένει για Χατζή

Με τον νεαρό  επιθετικό Νίκο Χατζή ενισχύει την επιθετική γραμμή ο Τηλυκράτης. Μετά από δυο χρόνια στον Οδυσσέα Νυδριού ο  Χατζής υπέγραψε με τον Τηλυκράτη επιστρέφοντας ξανά στην Γ’ εθνική φορώντας τα “κυανέρυθρα”.
Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.
Το Lefkadapress επικοινώνησε μαζί του όπου ο ίδιος δήλωσε πόσο ενθουσιασμένος είναι  για την νέα αυτή πρόκληση “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Τυληκράτης.. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρόνια και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.Στη συνέχεια ευχαρίστησε και την ομάδα του Οδυσσέα Νυδριού ..  “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα αυτά τα 2 χρόνια στον Οδυσσέα και τους εύχομαι ότι καλύτερο με υγεία και στην διοίκηση τς ομάδας. Αλλά πάνω απ όλα θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που με βοήθησε από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα και αυτός είναι ο Σπύρος Βερύκιος (Ναουμης) που είναι ένας τρομερός άνθρωπος και επαγγελματίας. Του εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου..!!”
Πηγή| lefkadapress.gr – Ρ. Εμιλιάνο

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που