FINAL FOUR ΛΕΥΚΑΔΑ 18-20/3: Μέτρα & κυκλοφοριακές ρυθμίσης για το F4

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας ανακοινώνεται, ότι στο πλαίσιο της διεξαγωγής της Δ’ φάσης (FINAL 4) των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης Γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους που περιβάλλουν το Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν κατά το χρονικό διάστημα, την Παρασκευή (18-3-2016) κατά τις ώρες 13.00΄ έως 23.30΄ και το Σαββάτο (20-3-2016) κατά τις ώρες 09.00΄ έως 20.30΄ και περιλαμβάνουν:

  • απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της οδού Νικολάου Σβορώνου (παραλιακή Δημοτική οδός – μπροστά από το Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας), από την διασταύρωσή της με την οδό 8ης Μεραρχίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ούλωφ Πάλμε (Δημοτική οδός – όπισθεν Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκάδας).

Η οδική κυκλοφορία στα ανωτέρω σημεία, θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

SAILINN-LOGO_13 SAILINN-LOGO_13
GAZIS_logo  GAZIS_logo-143
LOGO_PETERS LOGO_PETERS
armatas_logo armatas_logo

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24