Επιστολή Διαμαρτυρίας για τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικ. Δωματίων

Αγαπητοί κύριοι

Τη δύσκολη αυτή χρονιά που περνάμε, προσπαθούμε όλοι μας να οργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τις επιχειρήσεις μας. Να είμαστε κοντά στους πελάτες μας, με προϊόντα αλλά και γνώσεις που όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας των εταιρειών μας έχουμε αποκτήσει.

Προς μεγάλης μας έκπληξη, ενημερωθήκαμε από πελάτες μας, μέλη του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων – διαμερισμάτων, ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας  κος Γαζής Διονύσιος έστειλε σε όλα τα καταλύματα επιστολή τιμοκατάλογο υπογεγραμμένη απ τον ίδιο, εταιρείας που εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης, προτείνοντας τους να αγοράσουν από εκεί προϊόντα που όλοι εμείς εμπορευόμαστε.

Εδώ πρέπει να γνωρίζετε ότι ο πρόεδρος κος Γαζής ουδέποτε ζήτησε αντίστοιχη προσφορά από τις επιχειρήσεις μας και πρότεινε στα μέλη του συλλόγου του, μια εταιρεία παντελώς άγνωστη στα Χανιά και στην αγορά γενικά. Τον καλούμε να ενημερώσει τον κόσμο για τη συγκεκριμένη εταιρεία, τη διαχρονικότητα της, το έργο της και από ποιους απαρτίζεται και το σκοπό της δημιουργίας της.

Θα  πρέπει λοιπόν να τον συγχαρούμε για τη στήριξη του στην τοπική κοινωνία!!!

Κατέχει θέσεις στις οποίες εργάζεται για το καλό και τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, αφού εκτός από πρόεδρος της ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων δωματίων – διαμερισμάτων είναι κι επί χρόνια μέλος του ΔΣ του εμπορικού επιμελητήριου Λευκάδας.

Ο ίδιος δε σε προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 29/04 καλεί τον κόσμο να στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις.

Εύγε!!!

Αγαπητέ κε Γαζή, οι υπογράφοντες τη συγκεκριμένη επιστολή είμαστε όλοι επιχειρηματίες που έχουμε επενδύσει στη δουλειά μας με διάρκεια στο χρόνο άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο αλλά έχουμε διάρκεια κι όχι “αλεξιπτωτιστές” που επενδύουν στην ανάγκη του κόσμου ξαφνικά σήμερα με μόνη επένδυση ένα laptop.

Έχουμε βάση και η αγορά μας γνωρίζει. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό.

Για την αντιδεοντολογική σας κίνηση, περιμένουμε τη στήριξη των μελών του συλλόγου σας, του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας και του Εμπορικού Επιμελητήριου Λευκάδα, όπου  ζητάμε την αποπομπή σας

Τέλος  προτείνουμε άμεσα την παραίτηση σας απ’ τις θέσεις που κατέχετε.

Για την Δώνος Προμηθευτική  Αριστοτέλης Δώνος

Για την Χαρτοπλαστική Λευκάδας  Φωτεινός Ευάγγελος

Για την Dragon Clean Λευκάδας  Κατωπόδης  Λάμπρος

Για την cleanmart  Κατωπόδης  Μιχάλης

Για την Natura  Καββαδά  Ευρωπία

Για την Εξοπλιστική Λευκάδας  Μπενίσης  Αντώνιος

Λευκάδα 16/07/2020

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24