Μήπως να αναβληθλεί η αγωνιστική στο β΄ τοπικό

Στην Λευκάδα το τριήμερο 18-20 Μαρτίου θα “χτυπάει” ο παλμός του γυναικείου μπάσκετ με τη διεξαγωγή του F4 και όπως καταλαβαίνετε, όλοι μα όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό και όχι μη, το F4, το έχουν πρώτο στην ατζέντα των συζητήσεων.

Βλέπετε η συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα, με φίλους σε όλη τη χώρα, κάνει ακόμα μεγαλυτερο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Την Κυριακή 20/3 η ώρα του μεγάλου τελικού, συμπίπτει με την έναρξη των αγώνων στη β΄ κατηγορία, όπου θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική και το ερώτημα είναι αν πρέπει να αναβληθεί ή όχι.

Η άποψη μας είναι ότι πρέπει να αναβληθεί, και η ΕΠΣ Π-Λ(ξέρω ότι πιέζουν οι ημερομηνίες), πρέπει να λάβει υπόψιν της, ότι πολλοί φορείς, ειδικά οι παίχτες που είναι και αστυνόμοι, θα αποσχοληθούν με το F4. Μάλιστα, υπήρξε ενδεχόμενο το Ίωνες – Τσουκαλάδες να μη γίνει, αλλά δε δέχθηκαν οι γηπεδούχοι.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την