Στοίχημα: Κλειστό το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Κυριακή (12/07) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημ απαρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ τα πλέι οφ της Superleague συνεχίζονται με δυο ντέερμπι, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι ο Stoiximan.

Ακόμη ένα “σφιχτό” ματς για τον Παναθηναϊκό

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Οι “πράσινοι” έχουν ξεμείνει από κίνητρο στα τελευταία παιχνίδια, καθώς βρίσκονται στην 4η θέση μη μπορώντας να πάνε παραπάνω ή παρακάτω, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια τους να μετατρέπονται σε… τυπική διαδικασία. Στα πλέι οφ μετρούν μια νίκη, μια ήττα και πέντε ισοπαλίες (οι τέσσερις εξ αυτών είναι 0-0) και το ίδιο κλειστό αναμένεται και το σημερινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία είναι σταθερά καλή στο ανασταλτικό κομμάτι και θέλει τη νίκη. Δύσκολα θα “ανοίξει” το παιχνίδι, περιμένουμε χαμηλό τέμπο και σκορ, επιλογή μας θα αποτελέσει το No Goal σε απόδοση 1.90.

Κρατάει την τύχη της η Σαραγόσα

Συνεχίζουμε με Β’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Σαραγόσα – Οβιέδο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση και στο -2 από την προνομιούχο δυάδα, παραμένουν ολοζώντανοι στο κυνήγι της απευθείας ανόδου, ωστόσο οφείλουν να συνέλθουν άμεσα, καθώς αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους (0-1-3). Σήμερα, η Σαραγόσα υποδέχεται την Οβιέδο που βρίσκεται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και δεν αποτελεί σημαντική απειλή, πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, έτσι θα πάμε με την έδρα και τον άσσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

Σούπερ κίνητρο για αμφότερες

Ολοκληρώνουμε με Τσάμπιονσιπ και το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε Σουόνσι και Λιντς. Οι Ουαλοί βρίσκονται στην 7η θέση και μόλις στο -1 από τα μπαράζ ανόδου και σήμερα καλούνται να υπερβάλλουν εαυτόν κόντρα στην πρωτοπόρο της κατηγορίας ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα πλέι οφ. Η Λιντς από την άλλη ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Γουέστ Μπρομ η οποία στραβοπάτησε χθες κι έχει “χρυσή” ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη και να “καθαρίσει” σε μεγάλο βαθμό την επιστροφή της στα σαλόνια της Πρέμιερ. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν τακτικά, σήμερα έχουν σούπερ κίνητρο και δύσκολα θα δούμε παιχνίδι χαμηλού ρυθμού. Περιμένουμε γκολ, επομένως θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ