Στοίχημα: Αξίζει το Over στην Κρήτη!

Οι Ματσάρες του Σαββάτου με Κορυφαίες Αγορές στην goalbet

 

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (11/07) είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις! Το Betarades.gr ξεχώρισε τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Από το ελληνικό πρωτάθλημα, μας απασχολεί το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη στην Κρήτη. Εδώ βλέπουμε… σκορ και θέαμα. Εκτός αυτού, υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον και σε άλλες χώρες. Σε Γερμανία και Ισπανία γίνονται ωραία ματς, και βγαίνουν ακόμα δύο αξιόλογα σημεία. Από το σαββατιάτικο κουπόνι λοιπόν, κρατήσαμε τρεις επιλογές για το στοίχημα. Ας τις δούμε αναλυτικά!

 

Με τα γκολ στην Κρήτη

 

Οι προτάσεις στοιχήματος του Σαββάτου αρχίζουν από την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη στο Ηράκλειο. Άγχος για τη βαθμολογία δεν υπάρχει, και περιμένουμε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι.

 

Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα μέχρι τώρα στο μίνι πρωτάθλημα, που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Προέρχεται από την ήττα στο ΟΑΚΑ, με 2-0 από την ΑΕΚ. Οι Κρητικοί έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ και δεν κατάφεραν ποτέ να αντιδράσουν. Ωστόσο, είχαν προηγηθεί καλές εμφανίσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Σίμου στηρίζεται κυρίως στην επίθεση και με αυτό το «όπλο» θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη σήμερα. Είχε νικήσει τον Άρη με 3-1 σε αυτό το γήπεδο, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

 

Ο Άρης με τη σειρά του, προέρχεται και αυτός από ήττα. Ειδικότερα, οι Θεσσαλονικείς υποδέχτηκαν τον Ολυμπιακό και έχασαν με 2-4. Η παρουσία του Γιάννη Φετφατζίδη έδωσε άλλον αέρα στην εμπροσθοφυλακή του Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν πολλές φάσεις και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ. Στην άμυνα όμως, είχαν σοβαρά προβλήματα. Γενικά, η αμυντική γραμμή των «κιτρινόμαυρων» δεν τα πάει καλά στα πλέι-οφ, και η ομάδα δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ. Στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, ο Άρης είχε κερδίσει με 3-1 τον ΟΦΗ.

 

Γενικά, οι δύο ομάδες είναι επιθετικές και δεν αγχώνονται για την κατάταξη. Αυτό ευνοεί τη διεξαγωγή ενός «ανοιχτού» ματς, που μπορεί να έχει πολλά γκολ. Όπως και τα δύο τελευταία ανάμεσα σε ΟΦΗ και Άρη. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

 

Ανοίγει το παιχνίδι στη Γερμανία

 

Στη Γερμανία τώρα, έχουμε ρεβάνς για την παραμονή/άνοδο ανάμεσα σε 2. Μπουντεσλίγκα και 3. Λίγκα. Η Ίνγκολσταντ θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή απέναντι στη Νυρεμβέργη και πρέπει να σκοράρει.

 

Η Ίνγκολσταντ πάλεψε στο πρώτο παιχνίδι αλλά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Έμεινε από το πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 2-0, και δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση. Τουλάχιστον, δεν δέχτηκε άλλο γκολ στο δεύτερο μέρος, κάτι που θα έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο της. Σήμερα, δεν έχει περιθώρια. Οφείλει να μπει δυναμικά από την αρχή και να κυνηγήσει τα γκολ της ανατροπής. Η αποστολή των γηπεδούχων είναι πολύ δύσκολη, αλλά δεν έχουν κάτι να χάσουν πλέον.

 

Αυτήν την ανάγκη για γκολ της Ίνγκολσταντ, θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί η Νυρεμβέργη. Η ομάδα του Βέσινγκερ παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, δεν πρέπει να χαλαρώσει. Ξέρει ότι αν βρει εκτός έδρας γκολ, απλοποιεί πάρα πολύ τα πράγματα. Οι γηπεδούχοι θα αφήσουν αναγκαστικά κενά, και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνοι. Δεν περιμένουμε τη Νυρεμβέργη να έχει εντελώς παθητικό ρόλο.

 

Οι γηπεδούχοι πρέπει να τα παίξουν «όλα για όλα» και αυτό μπορεί να οδηγήσει το ματς σε υψηλό σκορ. Θεωρούμε ότι θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι και ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 2.00.

 

Κερδίζει και ανεβαίνει στη La Liga

 

Πολύ σημαντικό παιχνίδι θα γίνει σήμερα στην Ισπανία και τη Segunda Division. Στις 22:45, η Κάντιθ φιλοξενεί τη Φουενλαμπράδα. Οι γηπεδούχοι κερδίζουν και ανεβαίνουν στη μεγάλη κατηγορία!

 

Η Κάντιθ λοιπόν, είναι μια νίκη μακριά από το μεγάλο της στόχο! Την άνοδο στη La Liga. Οι γηπεδούχοι συγκεντρώθηκαν στα τελευταία ματς και πήραν κρίσιμες νίκες, ώστε να βρίσκονται πλέον σε αυτήν τη θέση. Φυσικά, όλη τη χρονιά η Κάντιθ έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και ήταν ουσιαστικά η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Τώρα, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, επί των Εξτρεμαδούρα και Οβιέδο. Μάλιστα, σε αυτά τα ματς δεν δέχτηκε ούτε γκολ. Με απόλυτη σοβαρότητα, θα μπει στο αποψινό παιχνίδι αποφασισμένη για τη νίκη.

 

Η Φουενλαμπράδα από την άλλη, έχει δείξει και αυτή καλό πρόσωπο στα τελευταία ματς και διεκδικεί τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ ανόδου. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε με 1-0 τη Σανταντέρ, και μείωσε στους δύο πόντους τη διαφορά από την εξάδα. Επέστρεψε έτσι και στις επιτυχίες, μετά το 2-2 με τη Μιραντές. Παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Γνωρίζει τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων, ο οποίος κάνει άκομα πιο δύσκολο το έργο της.

 

Καλή η Φουενλαμπράδα, αλλά η Κάντιθ δεν αστειεύεται. Έχει φτάσει στην πηγή και ήρθε η ώρα να πιει νερό. Πιστεύουμε θα αξιοποιήσει την έδρα και την ποιότητά της και τη στηρίζουμε. «Άσος» σε απόδοση 2.00.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!


 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ