ΠΑΣ Σφακιωτών| Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος, Γιάννης Λάζαρης και ο Γεν. Αρχηγός, Βαγγέλης Γληγόρης.

Διοικητικές εξελίξεις είχαμε στην ομάδα του ΠΑΣ Σφακιωτών, καθώς μας ήρθαν οι γραπτές παραιτήσεις από τον Πρόεδρο, Γιάννη Λάζαρη και τον Γενικό Αρχηγό, Ευάγγελο Λάζαρη. Μια εξέλιξη που είχε ακουστεί τις τελευταίες μέρες στα ποδοσφαιρικά στέκια, αλλά την γνωστοποίησαν και οι ίδιοι, με γραπτή τους δήλωση.



Η παραίτηση του Προέδρου, Γιάννης Λάζαρης:

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Γιάννης Λάζαρης του Γεωργίου με αίσθημα ευθύνης δηλώνω την παραίτησή μου για την ομαλή λειτουργία της ομάδος ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ από Πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου. 

Η παραίτηση του Γενικού Αρχηγού, Ευάγγελου Γληγόρη:

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Ευάγγελος Γληγορης του Ξενοφών  δηλώνω την παραίτησή μου από μέλος και Γενικός Αρχηγός της ομάδας ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΏΝ. 

Ευχαριστώ για τα δύο χρόνια συνεργασίας και σας εύχομαι τα καλύτερα.

PHOTO: GOSPORTS.GR

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ