Γ΄ Εθνική: Την επόμενη εβδομάδα η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος

Η ΕΠΟ προχωρά το σχεδιασμό για τη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2020-21.

Την ώρα που η κατάσταση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο παραμένει θολή, καθώς δεν έχει ληφθεί απόφαση για την αναδιάρθρωση που είναι απαραίτητη, η ΕΠΟ προχωρά στον σχεδιασμό του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, του οποίου έχει και την απόλυτη ευθύνη.

Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής γνωρίζουν πάνω κάτω τα δεδομένα του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-21 και την επόμενη εβδομάδα θα έχουν στα χέρια τους την προκήρυξη. Η επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ αναμένεται να δημοσιοποιήσει την επόμενη εβδομάδα την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Σε αυτή θα αναφέρεται η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής, οι ηλικιακοί περιορισμοί σε παίκτες, αλλά και το πόσοι ξένοι επιτρέπονται, αλλά και το κόστος του παραβόλου. Οι ομάδες έχουν ζητήσει να μειωθεί το παράβολο, αλλά και κάποια άλλα κόστη, καθώς η οικονομική κατάσταση στη χώρα, μετά και από την πανδημία του κορονοϊού, είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Αυτό που δεν θα περιλαμβάνει η προκήρυξη είναι ο αριθμός των ομίλων καθώς και πόσες ομάδες θα προβιβάζονται και θα υποβιβάζονται. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μόλις γίνει σαφής ο αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας Γ’ Εθνικής. Στη συνέχεια θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων, ενώ το πόσες ομάδες θα προβιβαστούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, θα κριθεί από τις αποφάσεις που θα ληφθούν για την αναδιάρθρωση.

Πηγή: Onsports

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που