Στοίχημα: Ρίχνει «κανονιά» η Άρσεναλ!

ΕΔΩ ο Απόλυτος ΣΥΜΜΑΧΟΣ σου στο στοίχημα

 

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Τρίτης (07/07) είναι… πολύ ωραίο! Το Betarades.gr το διάβασε προσεκτικά και εντόπισε τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν ασταμάτητα και αυτό μας συμφέρει στοιχηματικά. Διότι, αυξάνονται και οι επιλογές που έχουμε. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η φορμαρισμένη Άρσεναλ υποδέχεται τη Λέστερ. Το ματς βγάζει δυνατό σημείο. Εκτός από αυτό, ασχολούμαστε με τη Β’ Γερμανίας και τη Β’ Σουηδίας. Αμφότερες οι διοργανώσεις είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες στοιχηματικά. Συνοψίζοντας, έχουμε ξεχωρίσει μια τριάδα που αξίζει και θα την αναλύσουμε παρακάτω!

 

Πήρε φόρα η Άρσεναλ

 

Αρχίζουμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ. Για την 33η αγωνιστική, η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Λέστερ στο Emirates. Οι «κανονιέρηδες» είναι σε φόρμα στα τελευταία ματς και θα τους στηρίξουμε.

 

Η Άρσεναλ επέστρεψε μουδιασμένη από τη διακοπή, αλλά στη συνέχεια πήρε μπρος. Κέρδισε σημαντικά ματς, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο κύπελλο μάλιστα, έφτασε στα ημιτελικά. Προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Γουλβς, με 0-2. Αυτό το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του Αρτέτα είναι σε αγωνιστική άνοδο. Κάνει αγώνα δρόμου για την έξοδο στην Ευρώπη. Η 7η θέση, στην οποία βρίσκεται τώρα, ίσως της δώσει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, ανάλογα με την τιμωρία της Σίτι. Όμως, η Άρσεναλ θα κυνηγήσει την εξάδα, από την οποία είναι τρεις πόντους πίσω. Το κίνητρο είναι ισχυρό για τους «κανονιέρηδες».

 

Η Λέστερ από την άλλη, «καίγεται» και αυτή για θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι. Μετά από τέσσερα ματς που αγνοούσε τη νίκη, κέρδισε με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας. Και πάλι βέβαια, δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της. Η ομάδα του Ρότζερς έχει νικήσει μόλις δύο φορές στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές. Βλέπει τη δεύτερη θέση να χάνεται, ενώ κινδυνεύει και η παραμονή της στην τετράδα. Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φορμαρισμένες και έχουν πλησιάσει σε απόσταση βολής. Ειδικά εκτός έδρας, η Λέστερ έχει πολλά προβλήματα. Έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από το «σπίτι» της, στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Το μομέντουμ του αγώνα ευνοεί την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» τρέχουν ένα καλό σερί και παίζουν και στο γήπεδό τους. Θεωρούμε ότι θα αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματά τους και θα πάρουν μια ακόμα νίκη. «Άσος» σε απόδοση 2.40.

 

Προσέχουν για να… έχουν

 

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία και τα μπαράζ παραμονής/ανόδου, ανάμεσα σε 2.Μπουντεσλίγκα και 3.Λίγκα. Για το πρώτο ματς, η Νυρεμβέργη φιλοξενεί την Ίνγκολσταντ. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ισχύει κανονικά.

 

Η Νυρεμβέργη έχασε μεγάλη ευκαιρία να παραμείνει απευθείας στη 2.Μπουντεσλίγκα, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Η ισοπαλία της (1-1) με τη Χολστάιν Κίελ και η νίκη της Καρλσρούης, την έριξαν στην 16η θέση και την οδήγησαν στα μπαράζ. Η ομάδα άλλαξε και προπονητή, με τον Μίκαελ Βέσινγκερ να αναλαμβάνει τα ηνία σε μια δύσκολη στιγμή. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα για τη Νυρεμβέργη όλη τη σεζόν. Πρέπει να συμμαζευτεί άμεσα για να τη γλιτώσει. Αρχής γενομένης από σήμερα! Ειδικά από τη στιγμή, που ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

 

Αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει η Ίνγκολσταντ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία τους, και με αυτό το «όπλο» θα διεκδικήσουν τώρα την άνοδο. Την τελευταία φορά που έπαιξε με τη Νυρεμβέργη εκτός έδρας, κέρδισε με 1-2. Επίσης, έκλεισε με ωραίο τρόπο την κανονική διάρκεια, με μόλις μία ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Δεν.. μασάει εκτός έδρας, έχοντας πέντε νίκες στις έξι πρόσφατες εξόδους της. Βέβαια, το αποψινό ματς είναι πολύ απαιτητικό και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Οι αμυντικοί της προσανατολισμοί δεν θα αλλάξουν.

 

Ένα «κλειστό» παιχνίδι προβλέπεται σήμερα στη Νυρεμβέργη. Το διακύβευμα είναι μεγάλο και υπάρχει και η ρεβάνς. Βλέπουμε τις δύο ομάδες να προσέχουν και ποντάρουμε στο Under 2.5 σε απόδοση 1.80.

 

Τα αγαπημένα…γκολ στη Σουηδία

 

Στη Σουηδία, και τη δεύτερη κατηγορία, η Ντέγκερφορς υποδέχεται την Ουμέα, για την πέμπτη αγωνιστική. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν και επιθυμούν να συνεχίσουν έτσι, κι ακόμα καλύτερα.

 

Η Ντέγκερφορς έχει συγκεντρώσει επτά πόντους στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες μετά από την ισοπαλία με τη Βαστέρας και την ήττα από τη Νόρμπι. Ειδικότερα, έπαιξε εκτός έδρας με τη Ντάλκουρντ και κέρδισε με 1-2. Ήταν καλή η Ντέγκερφορς, προηγήθηκε με 0-2 και στη συνέχεια έριξε ρυθμούς. Και τα νούμερα δείχνουν ότι η πλειοψηφία των αγώνων της έχει πολλά γκολ. Άλλωστε, στηρίζεται περισσότερο στην επίθεση. Είναι ήδη στα ψηλά στρώματα της κατάταξης και φιλοδοξεί να ανέβει κι άλλο.

 

Απεναντίας, η Ουμέα έχει μαζέψει δύο πόντους λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία με την Έστερ, εντός έδρας. Είναι αήττητη στα τρία τελευταία ματς που έδωσε, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Αυτή ήρθε με εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα της Εσκιλστούνα, με 1-3! Μπορεί να μην διακρίνεται για την ποιότητα του ρόστερ της, αλλά είναι μαχητικό σύνολο και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θα αναζητήσει και σήμερα το γκολ, αφού δεν συνηθίζει να κλείνεται.

 

Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, αλλά οι φιλοξενούμενοι ευελπιστούν να τους δυσκολέψουν. Προβλέπουμε ένα ανταγωνιστικό ματς, με γκολ εκατέρωθεν. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει