Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Απόλλων Πάργας| Το ευχαριστώ του Λευτέρη Βέρμπη

Τους ανθρώπους του Απόλλων Πάργας ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του ο Λευτέρης Βέρμπης για τη συνεργασία που είχαν.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωσή του:

”Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους του Απόλλωνα που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν την χρονιά που μας πέρασε.
Τα συγκινητικά λόγια του Προέδρου είναι σημαντικά για μένα αφού δεν αποτελούν μια τυπική ευχαριστήρια ανάρτηση αλλά είναι το επιστέγασμα μιας ουσιαστικής στήριξης των ανθρώπων της Διοίκησης από την πρώτη ως και την τελευταία ημέρα.
Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύεσαι από τους ανθρώπους που συνεργάστηκες για το αποτέλεσμα της δουλειάς και τον επαγγελματισμό σου, είναι όμως σημαντικότερο για μένα να αναγνωρίζεσαι από τους ίδιους για τον χαρακτήρα σου!
Είμαι σίγουρος ότι από την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι με την ανιδιοτέλεια, την φιλοδοξία και πάνω απ’ όλα την αγάπη για τον Απόλλωνα θα έρθουν οι επιτυχίες που ονειρεύονται. Άλλωστε οι στόχοι είναι πιο εύκολο να υλοποιηθούν όταν άνθρωποι με την ποιότητα του Aleksander Vasi αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας…
Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα Antonis Zeris Minas Babos Giannis Babos Stavros Sianos Σπυρος Ν. & Βαγγέλης Χ.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και