Τηλυκράτης| Δήμαρχος & Αντιπεριφερειάρχης, ψήφισαν στις εκλογές των “κυανέρυθρων”

Στην χθεσινή Γενική Συνέλευση του Τηλυκράτη, που ολοκληρώθηκε με τις εκλογές του σωματείου και την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Λευκάδας, Χαράλαμπος Καλός και ο Αντιπεριφερειάρχης ΙΝ Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.




Σαν αιρετοί ήταν, θα λέγαμε είχαν και μια υποχρέωση να βρεθούν στην ΓΣ του Ιστορικού σωματείου του νησιού, χωρίς απαραίτητα να τοποθετηθούν κάπου, διότι “τρέχουν” θεματάκια με αθλητικές εγκαταστάσεις. Όμως και οι δύο από άλλο πόστο συνδέονται με το “κυανέρυθρο” στρατόπεδο. Ο μεν Δήμαρχος, κ. Καλός, ήταν στη διοίκηση της ομάδας αρκετά χρόνια. Ενώ, ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Κτενάς, ήταν η “σημαία” της ομάδας, καθώς διατέλεσε χρόνια στέλεχός της και αρχηγός.

Επίσης, είχε και άλλο πολιτικό “άρωμα” η ΓΣ, καθώς στην αίθουσα βρέθηκαν και άλλοι αιρετοί, όπως ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού, Νίκος Βικέντιος, που έχει μεγάλη διαδρομή στο “κυανέρυθρα” κοινά, αλλά και ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Ροντογιάννης.

Ανδρέας Κτενάς
Χαράλαμπος Καλός
Νικος Βικέντιος
Γιάννης Ροντογιάννης

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί