O IRON MIKE μίλησε στο Lefkadasportnews.gr

Στη Λευκάδα, για  λίγες μέρες διακοπές βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο γνωστός σε όλους μας IRON MIKE και δεν χάσαμε την ευκαιρία, έστω και την τελευταία μέρα, να μιλήσουμε μαζί του και να μας πει 2-3 κουβέντες. Ο IRON MIKE, έμεινε στο Περιγιάλι στη villa Elixrison.





Πως είδατε το νησί μας: Η Λευκάδα, είναι από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Είναι τρομερό νησί με καταπληκτικές παραλίες που συνδυάζει και πράσινο. Ο κόσμος εδώ είναι πολύ καλός και έχει και ωραία μαγαζιά. Ενώ, η πρόσβαση από την Αθήνα με το πολύ καλό δρόμο είναι πολύ εφικτή. Ήτα φέτος από τις πρώτες μου επιλογές και στην πρώτη ευκαιρία ήρθα.

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε αν έχει κάποιους προγραμματισμένους αγώνες στο κοντινό μέλλον: “Μετά την εξάπλωση του covid-19, έχουν παγώσε όλα σε παγκόσμιο επίπεδο” και συνέχισε “Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το χώρο αναμένουμε τις εξελίξεις. Περιμένω ημερομηνίες ώστε οι αγώνες να γίνουν με την απαιτούμενη ασφάλεια. Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση και πολύ καλή φόρμα και περιμένω”.

Αν γίνεται να συνδυάσεις την διατροφή, τη γυμναστική και τις διακοπές, μας είπε: “Κοίτα, δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Εννοώ, ότι, εγώ πχ, κουβάλησα το μισό μου(αλτήρες, βάρη κτλ) γυμναστήριο στη Βίλα και έκανα αυτοσχέδιο γυμναστήριο με τη βοήθεια των ξαπλωστρών(γέλια). Αλλά όλα είναι θέμα διάθεσης και στόχου. Μπορείς να κάνει σωστή διατροφή, όμως επειδή είμαστε σε διακοπές πάντα θα γίνονται και λίγες ατασθαλίες. Αλλά να ξέρεις ότι ο σωστός οργανισμός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. “

Τέλος, μας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις βίλλες στις οποίες έμενε, Villa Elixrison(κεντρική φώτο με τον ιδιοκτήτη), στο Περιγιάλι Λευκάδος, λέγοντας ότι έχει εξαιτερική θέα, είναι πολύ άνετες, εύκολα προσβάσιμες. Ενώ, έχει και ιδανικές συνθήκες να απολαύσεις ακόμη και τη γυμναστκή σου όπως εγώ, καθώς είναι μέσα στη φύση και για προπόνηση είναι ιδανικά.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την