FINAL FOUR ΛΕΥΚΑΔΑ 18-20/3: Το…”exit poll” της Νίκης Λευκάδας, έβγαλε…Ολυμπιακό!!!

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 18-20/3 η Λευκάδα θα ανοίξει την αγκαλιά για να υποδεχτει την αφρόκρεμα του Ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, στο Final Four του κυπέλλου που συμμετέχουν οι 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και η εικόνα του βαθμολογικού πίνακα δεν λέει ψέματα.

Γύρω στις 17.00μμ την Κυριακή 20/3, κάπου εκεί θα αρχίσουν οι ετοιμασίες της απομονής θα γνωρίζουμε το νέο κάτοχο του κυπελλου, το lefkadasportnews.gr όμως ρώτησε για εσάς τις παίχτριες της ομάδας της Νίκης Λευκάδας για προγνωστικά και φαβορί.

Το αποτέλεσμα του μίνι…exit poll, ήταν σχεδόν ομόφωνο, όμως αν κρίνουμε από τα exit poll των Εθνικών εκλογών, που δεν πέφτουν μέσα ποτέ, τότε πρέπει να περιμένουμε τους αγώνες, καθώς…..όλα θα κριθούν στο παρκε. Πάμε να δούμε τι μας είπαν τα κορίτσια της Νίκης….

Δήμητρα Κρητικού: Σίγουρα, υπάρχουν πάντα πιο ισχυρές ομάδες. Ως ώρας έχει δείξει ο Ολυμπιακός, ότι είναι πιο ισχυρός, με το αήττητο που έχει στο πρωτάθλημα, αλλά ένα παιχνίδι είναι…μπάλα είναι ποτέ δεν ξέρεις….

Πηνελόπη Λογοθέτη: Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν φαβορί. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής. Είναι από τις καλύτερες ομάδες, παίζουν πολύ σωστά και το αξίζει γιατί έχουν πολύ καλές παίχτριες.

Ελίνα Ισκιόγλου: Η ιστορία έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν φαβορί, απλά όποιος το θέλει πιο πολύ το παίρνει. Τόσα χρόνια το μπάσκετ μας έχει διδάξει ότι όταν μπαίνεις με ψηλά το κεφάλι για να παίξεις αυτό που ξέρεις, να το απολαύσεις και να πάρεις στο τέλος το κύπελλο. Να κατακτήσεις αυτό που θέλεις, γιατί το τι κατακτάς σου μένει. Το που στοχεύει ο καθένας, όνειρό του. Το τι θα γίνει θα είναι η πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός σαν πρώτος στο πρωτάθλημα είναι το φαβορί, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ ή και ο Αθηναϊκός, που τις τελευταίες αγωνιστικές μας έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από οτι στην αρχή. Οπότε φαβορί είναι δύσκολο να πεις, όμως όπως είπε έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα ο Ολυμπιακός.

Δήμητρα Καμπουράκη: Θεωρώ ότι όποιος έχει δουλέψει καλύτερα σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος θα είναι και το φαβορί για το κύπελλο. Αυτή τι στιγμή λίγο πολύ και σαν πρώτος στο πρωτάθλημα, νομίζω ότι είναι ο Ολυμπιακός το φαβορί.

Αντιγόνη Χαιριστανίδου: Από ότι έχει δείξει η ιστορία μέχρι τώρα σίγουρα δεν υπάρχουν προγνωστικά, γιατί ακόμη και ο πιο αδύναμος μπορεί να φτάσει στο τελικό. Ποτέ δεν ξέρεις. Φαβορί υπάρχει, αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρεις όλα γίνονται. Ένα παιχνίδι είναι εξάλλου.

Μαντώ Ψυχογιού: Σίγουρα με βάση την πορεία και των τεσσάρων ομάδων υπάρχουν φαβορί. Για μένα ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν. Γιατί στην ουσία είναι ένα παιχνίδι, οι ημιτελικοί, είναι ένα παιχνίδι και μέσα σε ένα παιχνίδι δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Το μπάσκετ έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις και σε πολλές διοργανώσεις, πολλά αουτσάιντερ έχουν κάνει την έκπληξη. Θέλω να γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια, να τα ευχαριστηθεί και ο κόσμος, αλλά η άποψη μου είναι ότι ξεκάθαρο φαβορί, είναι ο Ολυμπιακός.

Γωγώ Κανταρά: Tο φαβορί στη διοργάνωση αυτή όπως και στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος είναι αρχικά ο Oλυμπιακός, μετά ο Παναθηναϊκός και τέλος ο ΠΑΟΚ με τον Αθηναϊκό, που θεωρώ είναι δυο ισάξιες ομάδες. Στους ημιτελικούς οι δυο μεγάλες ομάδες δεν διασταυρώνονται οπότε κατά ένα μεγάλο ποσοστό, όλοι γνωρίζουμε ότι στον τελικό θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό….Αλλά πάντα μιλάμε για έναν τελικό…..Πολλά μπορούν να συμβούν…Ας κερδίσει ο καλύτερος…να απολαύουμε ένα όμορφο μπάσκετ χωρίς επεισόδια πάντα!

SAILINN-LOGO_13 SAILINN-LOGO_13
GAZIS_logo-143 GAZIS_logo-143
LOGO_PETERSLOGO_PETERS
armatas_logoarmatas_logo

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει