Στοίχημα: Σήμερα «μιλάνε» οι έδρες!

Δυναμικά συνεχίζεται η δράση και στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Πέμπτης (18/06). Το Betarades.gr έχει και πάλι τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Σε δύο πρωταθλήματα θα στρέψουμε την προσοχή μας από το πρόγραμμα της ημέρας. Ειδικότερα, τα σημεία μας προκύπτουν από τη Segunda Division στην Ισπανία, και την Α’ Σουηδίας. Πιστεύουμε ότι οι έδρες θα… μιλήσουν απόψε! Μην ξεχνάτε όμως, ότι στο site μας διαβάζετε την απόλυτη αξιολόγηση της winmasters που έχει και ασιατικά χάντικαπ στο στοίχημα! Ας δούμε τώρα τις αναμετρήσεις μας.

 

Η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος

 

Οι προτάσεις στοιχήματος της Πέμπτης αρχίζουν από τη Β’ Ισπανίας. Ένα πρωτάθλημα που αρέσει πολύ στο στοιχηματικό κοινό και βρίσκεται στην 33η αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ουέσκα υποδέχεται τη Μιραντές, στις 20:30. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη.

 

Η Ουέσκα τα πάει αρκετά καλά φέτος στο πρωτάθλημα και έχει ως στόχο την απευθείας άνοδο στη La Liga. Αυτήν τη στιγμή, εντοπίζεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και στο -4 από τη δεύτερη Κάντιθ. Ακόμα και από την κορυφή, απέχει μόλις πέντε πόντους και με αγώνα λιγότερο από η Σαραγόσα. Επέστρεψε… ορεξάτη από τη διακοπή η Ουέσκα, κερδίζοντας με 1-3 τη Μάλαγα. Μάλιστα, έπαιζε και με παίκτη λιγότερο αλλά δεν πτοήθηκε. Έχει πανίσχυρη έδρα, με 12 νίκες 16 ματς πρωταθλήματος. Οφείλει να αξιοποιήσει αυτό το «όπλο» και σήμερα, στο δρόμο για την άνοδο στη La Liga.

 

Στην αντίπερα όχθη, η Μιραντές έχει συγκεντρώσει οκτώ πόντους λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. Έχει ξεφύγει αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού και στοχεύει πλέον στα πλέι-οφ ανόδου. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχτηκε τη Νουμάνθια και επικράτησε με 2-1. Στον πρώτο γύρο, είχε νικήσει με 2-0 την Ουέσκα. Ωστόσο, αυτό το ματς είναι πολύ διαφορετικό. Εκτός έδρας τα πάει… μέτρια, όντας σαφώς πιο δυνατή στο «σπίτι» της. Στις 13 τελευταίες αγωνιστικές, έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα, αλλά έχει και 8 ισοπαλίες. Είναι σκληρή ομάδα, αλλά σε θέμα ποιότητας δεν ξεχωρίζει.

 

Το παιχνίδι έχει φαβορί και είναι οι γηπεδούχοι. Η Ουέσκα είναι εξαιρετική στο γήπεδό της και αυτό αποτελεί το δυνατό της «χαρτί» για την άνοδο. Θεωρούμε ότι θα κάνει το χρέος της απόψε, αφού είναι και καλύτερη ομάδα. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

 

Ήταν… απογοήτευση η Χέλσινμποργκ

 

Στη Σουηδία τώρα, διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η διοργάνωση μόλις άρχισε και οι ομάδες ψάχνουν ακόμα τα πατήματά τους. Σήμερα, η Κάλμαρ φιλοξενεί τη Χέλσινμποργκ. Αμφότερες μπήκαν με το… αριστερό, αλλά θέλουν να το γυρίσουν.

 

Η Κάλμαρ γνώρισε ήττα με το «καλημέρα» στο σουηδικό πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα, δοκιμάστηκε στην έδρα της Νόρκεπινγκ και ηττήθηκε με 2-1. Παρά το γεγονός ότι πήγε στα αποδυτήρια με το 1-1, δέχτηκε καταδικαστικό γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως, δεν είχε κακή απόδοση και έδειξε ότι θα παλεύει τα παιχνίδια της. Φυσικά, κανείς στην ομάδα δεν θέλει να ζήσει τα… περσινά. Τότε, η Κάλμαρ έσωσε την κατηγορία στα μπαράζ, κάτι που θέλει να αποφύγει φέτος. Έχει πιο ποιοτικό ρόστερ η φετινή σεζόν και θέλει να το εκμεταλλευτεί, ξεκινώντας από σήμερα.

 

Σκέτη… απογοήτευση ήταν από την άλλη η Χέλσινμποργκ, στο πρώτο της ματς στο πρωτάθλημα. Φιλοξένησε τη Βάρμπεργκ και ηττήθηκε εύκολα, με το βαρύ 0-3. Δεν ήταν ανταγωνιστική σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα και μοιραία γνώρισε βαριά ήττα. Η παραμονή αποτελεί τον βασικό στόχο των φιλοξενούμενων και πρέπει να δώσουν μάχη για να τα καταφέρουν. Βέβαια, έχουν καλύτερο σύνολο από κάποιες ομάδες της κατηγορίας και αν είναι σοβαροί, μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους. Ωστόσο, στην πρεμιέρα παρουσίασαν τραγικό πρόσωπο και προκάλεσαν ανησυχία.

 

Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχασαν την πρώτη αγωνιστική, αλλά δεν ήταν κακοί. Τώρα, θέλουν να επωφεληθούν από το γεγονός ότι παίζουν εντός έδρας, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν κάκιστη στην πρεμιέρα. Ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 1.87.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει