Νίκος Ζαχαριάς: ‘’Δεσμεύομαι για τα έργα του γηπέδου της Πάργας

Την δέσμευση του για την ολοκλήρωση των εργασιών και την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο της Πάργας, έδωσε ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, μιλώντας για το θέμα στο onprevezanews.gr.

Ο Δήμαρχος Πάργας μάλιστα φανερά ενοχλημένος από τις μέχρι σήμερα κινήσεις και την ‘’διαμάχη’’ των δύο εταιρειών που έλαβαν συμμετοχή στον διαγωνισμό για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο, είπε στο onprevezanews.gr: ‘’Δεν μπορεί να μας εμπαίζουν άλλο δύο εταιρείες και οι ομάδες μας να είναι ξεσπιτωμένες, γυρίζοντας από εδώ και εκεί. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι μέχρι τέλος του έτους, όλες οι ομάδες θα επιστρέψουν στην φυσική τους έδρα’’.

Μάλιστα ο Νίκος Ζαχαριάς πριν από μερικές ημέρες είχε συνάντηση με εκπροσώπους των συλλόγων, τονίζοντάς τους, ότι δεν θα μείνει έτσι το θέμα. Θα βρεθεί λύση και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι κάτι που απασχολεί την τοπική κοινωνία της Πάργας και είναι πρώτο συζήτησης παντού, αφού τρεις σύλλογοι και δύο ακαδημίες είναι μετέωρες και χωρίς ‘’ποδοσφαιρικό σπίτι’’.

photo: stadia.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024