Α.Ε.Π. Κοζάνης: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, στα πλαίσια των καταστατικών διατάξεων του Σωματείου, παρουσία του Δικαστικού αντιπροσώπου κ. Βαφειάδη Χρήστου, διορισμένου από το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της Α.Ε.Π. Κοζάνης, το απόγευμα της Παρασκευής 12.06.2020, στο βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΠ στην Ξηρολίμνη Κοζάνης, η οποία μεταξύ άλλων και εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη.

Σε λίγες μέρες το νέο Δ.Σ. αναμένεται να συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε σώμα και να ορίσει τις Επιτροπές εργασίας αυτού.

Ευχόμαστε στα νέα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη της Α.Ε.Π. (με αλφαβητική σειρά): Αλεξανδρίδη Παρασκευά, Αραβόπουλο Ιωάννη, Ζερβανταρίδη Αντώνιο, Ζερβανταρίδου Σοφία, Κάτανα Παναγιώτη, Κωτίδου-Γκέσιου Αναστασία, Παπαδόπουλο Θωμά, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Πιλικίδη Κωνσταντίνο, Σαρασίδου Κυριακή (Κορίνα), Χριστοφορίδη Χρήστο καθώς επίσης και στα νέα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Κεχαίδη Χαράλαμπο, Κωτίδη Λάζαρο και Ψιάνο Παναγιώτη, καλή αρχή, καλή δύναμη και σιδεροκέφαλοι, στα νέα τους καθήκοντα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές της 33ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς.