ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: Οι διαιτητές επέτρεψαν τα δυνατά μαρκαρίσματα

Για τια αποφάσεις των διαιτητών, να επιτρέψουν τις δυνατές φάσεις έκανε λόγο ο Νίκος Δουβίτσας στην συνέντευξή του, που τόνισε ότι η ομάδα θα προετοιμαστεί κατάλληλα για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του coach:

Ένα αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και με δύο αδιάφορους διαιτητές που επέτρεψαν να γίνουν δυνατές φάσεις στα όρια του αντιαθλητικού φάουλ, παραλίγο να δημιουργήσει μεγάλη ένταση και να γίνουν επεισόδια μεταξύ παιχτριών και κερκίδας με αποτέλεσμα να την πληρώσουν λάθος ανθρώποι!!!

Με δύο ξένες ο Κρόνος παίζοντας 32 λεπτά η κάθε μια και χωρίς ξένη εμείς χτυπήσαμε στα ίσια το παιχνίδι και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε.

Παίζουμε με ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια των play offs και από την Τρίτη θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24