Το νέο πρόγραμμα της Austrian Airlines προς τα νησιά του Ιονίου

Η αεροπορική εταιρεία Austrian Airlines η οποία ανήκει στον όμιλο της Lufthansa ανακοίνωσε την επανέναρξη των πτήσεων της προς διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ευρώπης από τον Ιούλιο και μετά.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και τα νησιά του Ιονίου με το νέο πρόγραμμα της εταιρείας από τη Βιέννη να διαμορφώνεται ως εξής:

ΚΕΡΚΥΡΑ

-Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου αρχικά μία κάθε Σάββατο και από τον Αύγουστο θα εκτελούνται πέντε πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο(2).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 3 Ιουλίου αρχικά μία κάθε Παρασκευή και από τον Αύγουστο θα εκτελούνται πέντε πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη(2) , Πέμπτη και Παρασκευή(2).

ΑΚΤΙΟ (ΛΕΥΚΑΔΑ/ΠΡΕΒΕΖΑ)

-Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου και θα εκτελούνται τρεις πτήσεις την εβδομάδα κάθε Σάββατο(2) και Κυριακή.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

-Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου και θα εκτελείται μία πτήση την εβδομάδα κάθε Παρασκευή.

Αν και έχει χαθεί το μεγαλύτερο μέρος των πτήσεων από τον αρχικό προγραμματισμό το γεγονός και μόνο ότι τα νησιά μας περιλαμβάνονται στο νέο σχεδιασμό της εταιρείας αποτελεί μια θετική εξέλιξη και ας ελπίσουμε να έχουμε και άλλες τέτοιες στη συνέχεια.

ΠΗΓΗ: www.kefaloniapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που