Ο Θωμαΐδης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Μαρινάκη – Σαββίδη! (video)

Μέχρι τώρα, τον βλέπαμε να… «δικάζει» αυτός! Τώρα, ο Κυριάκος Θωμαΐδης μίλησε για όλους και για όλα στους Betarades! Το αγαπημένο σας ενημερωτικό site για το στοίχημα δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Η ενότητα με τα Guest αρέσει ιδιαίτερα στο κοινό και έγινε το μεγάλο «μπαμ»! Ο Κυριάκος Θωμαΐδης ήρθε στο στούντιο του Betarades.gr και απάντησε σε ΟΛΑ, χωρίς υπεκφυγές.

Το βίντεο κρατάει περισσότερο από 1 ώρα και είναι απολαυστικό. Το αχτύπητο δίδυμο του Θοδωρή με τον Αριστοτέλη «βομβαρδίζει» με ερωτήσεις τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής «Δίκης» και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό. Τι ομάδα είναι ο Κυριάκος Θωμαΐδης; Τι έχει να πει για Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη, Αλέξη Κούγια, Αχιλλέα Μπέο και τα… άλλα παιδιά; Πώς έζησε τα «ντου» των οπαδών στις εκπομπές του; Οι απαντήσεις για όλα τα «καυτά» θέματα βρίσκονται στο βίντεο του Betarades.gr.

Φυσικά, δεν διστάζει ούτε στιγμή να απαντήσει και στις ερωτήσεις του κοινού! Γενικά, βλέπουμε τον Κυριάκο Θωμαΐδη όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Και σοβαρός, και με χιούμορ, και με τα… όλα του. Μιλάει ακόμα και για το μέλλον του στην τηλεόραση!

Ήδη, σε μόλις τέσσερις μέρες, το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 50.000 views στο YouTube. Αξίζει λοιπόν να το δείτε και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Δεν θα καταλάβετε πώς πέρασε αυτή η μια ώρα!

Δείτε το βίντεο

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ