Γ΄ Εθνική| Αιτήματα του Θιναλιακού προς της ΕΠΣ Κέρκυρας και την ΕΠΟ: “Δυσβάσταχτα τα έξοδα μιας νησιωτικής ομάδας στη Γ Εθνική”(pics)

Στο περιθώριο της συγκέντρωσης για την κλήρωση του φετινού Κυπελλούχου στην ΕΠΣ Κέρκυρας η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, ο πρόεδρος του Θιναλιακού Χρήστος Ανεμογιάννης αναφέρθηκε στα δυσβάσταχτα έξοδα της Γ Εθνικής.




Στα αιτήματα του συλλόγου της Κέρκυρας είναι η μείωση του εξοδολογίου διαιτητών και παρατηρητών καθώς όπως εξήγησε, κάθε εντός έδρας παιχνίδι, κοστίζει στη διοίκηση της ομάδας πάνω από 1000 ευρώ.

Για το λόγο αυτό και επειδή το μεγαλύτερο ποσό προέρχεται από τα οδοιπορικά διαιτητών και παρατηρητών, ο πρόεδρος του Θιναλιακού πρότεινε στην ΕΠΣ Κέρκυρας να αιτηθεί στην ΕΠΟ για οι διαιτητές τη νέα σεζόν να προέρχονται από την ΕΠΣ του γηπεδούχου σωματείου, ώστε να εκλείψει ο βραχνάς των οδοιπορικών.

Τα έγγραφα που κοινοποίησε ο Θιναλιακός στο facebook :

*με στοιχεία από το corfusports

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που