Κοζάνη| Πρωτοπορεί ο Αδαμίδης, δωρίζει διαρκείας, αν οι φίλαθλοι… κοινοποιούν το «live»!

«Νέα ήθη και έθιμα» φέρνει στην Κοζάνη ο Αλέξανδρος Αδαμίδης, γνώστης του χώρου και ιδιαίτερα τεχνοκράτης (εμπειρία στα κοινά του Ηρακλή, τη δικηγορία, τη ΓΓΑ και όχι μόνο).



 

Ο νέος πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», που παραχωρεί τη Δευτέρα (18.00) την πρώτη συνέντευξη Τύπου, για γνωριμία και ανάλυση φιλοσοφίας, πλάνου και προτεραιοτήτων, έριξε τη «βόμβα» την Κυριακή, με μια ασυνήθιστη πρωτοβουλία.

Μια κίνηση ευφάνταστη και εφευρετική, για να φέρει κοντά στην ομάδα της δυτικής Μακεδονίας τον κόσμο της πόλης. Ένα έμπρακτο «άνοιγμα» σε αυτή τη νέα σελίδα και αρχή.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν στους φίλους της Κοζάνης, αρκεί να κοινοποιήσουν το «live» της συνέντευξης Τύπου, κάτι που ισχύει και για τις επόμενες «δράσεις», καμπάνιες, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις της ομάδας!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου για αυτή την πρωτοποριακή κίνηση:

«ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ,  που θα κοινοποιήσουν το live στα social media, την αυριανή Συνέντευξη Τύπου (Δευτέρα 1.6.2020 και ώρα 18:00μμ), καθώς και τις επόμενες καμπάνιες της ομάδας, από την επίσημη σελίδα Kozani F.C ή από τις σελίδες όλων των ΜΜΕ, που θα τη μεταδώσουν live.

Μοναδική προϋπόθεση, είναι να διατηρηθούν οι δημοσιεύσεις στις προσωπικές σελίδες των φιλάθλων, μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ!

Η ΚΟΖΑΝΗ με την ΚΟΖΑΝΗ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ!».

Πηγή| soccerpractor.blogspot.com

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των