Πόρτο Κατσίκι: Η παραλία της Λευκάδας που είναι μία από τις ομορφότερες του κόσμου! (video)

Το Πόρτο Κατσίκι «κλέβει» τα φώτα της δημοσιότητας και είναι, ίσως, η πιο φημισμένη παραλία της Λευκάδας, αλλά και από τις ομορφότερες του κόσμου! Όσοι την έχουν επισκεφτεί, την έχουν ερωτευτεί.



Το πιο διάσημο… κατσίκι καθώς είναι από τις δημοφιλέστερες παραλίες παγκοσμίως. Με λευκή λωρίδα αμμουδιάς στη σκιά του εντυπωσιακού βράχου, η όψη πριν κατεβείτε τα περίπου 100 σκαλοπάτια, μοιάζει με φυσική πισίνα. Βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού κοντά στο ακρωτήριο Λευκάτας. Το κοντινότερο χωριό είναι το χωριό Αθάνι. Βραβευμένη και πρωταγωνίστρια σε τουριστικές καμπάνιες.

Πόρτο Κατσίκι - Παραλία στη Λευκάδα

Και παρόλα τα 100 σκαλοπάτια πολύς είναι ο κόσμος που επισκέπτεται καθημερινά την συγκεκριμένη παραλία. Αν θέλετε, λοιπόν, να βρείτε να κάτσετε θα πρέπει να πάτε να πιάσετε θέση από πολύ νωρίς.

Γνωρίστε τις 25 παραλίες της Λευκάδα που είναι εκτός συναγωνισμού!

Smart info:

  • Το μυστικό είναι να πάτε στην παραλία πολύ νωρίς.
  • Υπάρχει χώρος για το αυτοκίνητό σας (αν φυσικά δεν είναι γεμάτη από κόσμο).
  • Η θέα από ψηλά είναι εκπληκτική.

Η ομάδα Up Drones μας χαρίζει μερικά εντυπωσιακά πλάνα από το Πόρτο Κατσίκι. Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή| www.travelstyle.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί