Α2 Ανδρών| Αυτές είναι οι 18 ομάδες της νέας σεζόν – Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής η Δόξα Λευκάδας

Με έναν όμιλο θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο η Α2 Ανδρών, η οποία θα συνεχίσει να έχει πανελλήνια συμμετοχή.


 

Ωστόσο, στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία οι ομάδες θα είναι 18 από 16 που ήταν την τρέχουσα περίοδο, καθώς η πανδημία του κορωναϊού κράτησε όλες τις ομάδες στην κατηγορία, ενώ υπολογίζοντας τις δυο ομάδες που ανεβαίνουν στην Basket League (Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου και Διαγόρας Δρυοπιδέων) και τις 4 που ανέρχονται από την Β’ Εθνική (Πανερυθραϊκός, Μαρούσι, ΠΑΣ Γιάννινα και Καβάλα), ο αριθμός μεγαλώνει.

Αν κάποια ομάδα δεν μπορέσει να αγωνιστεί δεν θα υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί το μότο της επόμενης χρονιάς, δηλαδή πόσες ομάδες ουσιαστικά θα υποβιβάζονται.

Έτσι σύμφωνα με την παραπάνω παράγραφο, οι ελπίδες να δούμε τη Δόξα Λευκάδας στην Α2 ξανά μηδενίζονται, καθώς όποια ομάδα δεν κατέβει στην Α2 δεν θα αναπληρωθεί το κενό της. Συνεπώς, η σεζόν 2020-21 θα βρει τη Δόξα Λευκάδας ξανά στην Β΄ Εθνική.

Αναλυτικά οι 18 ομάδες της σεζόν 2020-2021

ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την