Α1 Γυναικών| Πρωταθλητής για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός – 6η θέση για τη Νίκη Λευκάδας

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας για 5η συνεχόμενη χρονιά, πανηγυρίζει από το πρωί της Παρασκευής (29/5) ο Ολυμπιακός. – Στην 6η θέση τερμάτισε η Νίκη Λευκάδας.




Η ΕΟΚ προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, με την ομάδα του Πειραιά, όντας πρώτη και αήττητη μέχρι την στιγμή της διακοπής, να στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό, καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται στην Α2 Γυναικών, ενώ σε περίπτωση που μία δεν θα μπορέσει, για διάφορους λόγους, να αγωνιστεί στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1, δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα.

Η Νίκη Λευκάδας τερματίζει στην 6η θέση για τη σεζόν 2019-20 που τελείωσε με τέτοιο άκομψο τρόπο λόγω της πανδημίας, σε μια χρονιά ήταν δύσκολη, ομως ξεπέρασε ότι εμπόδια βρήκε μπροστά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Eπικύρωση της βαθμολογίας της Α1’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

AO ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ

ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24