Α2 Ανδρών| Τέλος εποχής για Δάφνη Δαφνίου – Προβλήματα η Ανατόλια διαβάστε ρεπορτάζ του basket247.gr

Ριζικές αλλαγές στη Δάφνη Δαφνίου, με την ομάδα να ανακοινώνει το τέλος εποχής. – Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο Ανατόλια και η συμμετοχή της ομάδας στην Α2 είναι αβέβαιη, σύμφωνα με πληροφορίες του Basket247.




Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει όπως είναι λογικό πολλούς συλλόγους. Άλλους λίγο περισσότερο άλλους λιγότερο. Όμως, υπάρχουν και νοικοκυρεμένες ομάδες που αρχίζουν να έχουν προβλήματα και μία από αυτές είναι και το Ανατόλια.

Ο Μάης Κωνσταντινίδης αποχώρησε από την Δάφνη, ενώ, όλοι οι παίκτες έχουν αποδεσμευτεί. Η ομάδα της Αθήνας που είχε την συμπαράσταση και τη βοήθεια του Περιστερίου αλλάζει σελίδα και το μέλλον της είναι αβέβαιο.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ basket247.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί