A1 Γυναικών| Στην Ελευθερία Μοσχάτου θα συνεχίσει την καριέρα της η Δήμητρα Καμπουράκη (Pics).

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τη Δήμητρα Καμπουράκη μετά την θητεία της στη Γερμανία.



Η διεθνής γκαρντ επιστρέφει στην χώρα μας για λογαριασμό της Ελευθερίας Μοσχάτου, με την ομάδα του Μοσχάτου να ανακοινώνει την συνεργασία των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της Ελευθερίας Μοσχάτου:

«Η ομάδα μας για άλλη μια φορά κάνει δυναμικό μπάσιμο στις φετινές μεταγραφές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε για την νευραλγική θέση του playmaker την ελληνίδα διεθνή γκαρντ Δήμητρα Καμπουράκη η οποία επιστρέφει στη χώρα μας μετά από δύο πετυχημένα χρόνια στη Γερμανία με την ομάδα της Gisa Lions. Στη φώτο με το χορηγό της ομάδας κ. Αποστόλου στις υπογραφές του συμβολαίου της. Της ευχόμαστε υγεία και καλή σαιζόν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η ομάδα μας για άλλη μια φορά κάνει δυναμικό μπάσιμο στις φετινές μεταγραφές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε για την νευραλγική θέση του playmaker την ελληνίδα διεθνή γκαρντ Δήμητρα Καμπουράκη η οποία επιστρέφει στη χώρα μας μετά από δύο πετυχημένα χρόνια στη Γερμανία με την ομάδα της Gisa Lions. Στη φώτο με το χορηγό της ομάδας κ. Αποστόλου στις υπογραφές του συμβολαίου της. Της ευχόμαστε υγεία και καλή σαιζόν…!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou) στις

Share This Post

Δείτε περισσότερα...