ΕΣΑΚΕ: Συνεδριάζει σήμερα (28/5) το Δ.Σ για να ψηφιστούν οι αλλαγές

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για το μπάσκετ, μιάς και η σημερινή (28/5) συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ στις 13.00) αναμένεται  να ψηφίσουν τις προτάσεις που τέθηκαν πριν από μία εβδομάδα ως κριτήρια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ζητήματα όπως η αύξηση της εγγυητικής επιστολής σε 60.000+140.000 ευρώ, μίνιμουμ μπάτζετ για τις ομάδες ανάμεσα στα 600.000 και 800.000 ευρώ, τα χρέη των ομάδων από τις προηγούμενες σεζόν, αλλά και οι απαιτήσεις για γήπεδα με ελάχιστη χωρητικότητα 1.200 θεατών είχαν πέσει στο τραπέζι πριν από μία εβδομάδα και αναμένεται να συζητηθούν. Όλα αυτά βέβαια γίνονται την ίδια στιγμή στην σκιά της είδησης που αποκάλυψε το Sport24.gr ότι το Ρέθυμνο σκέφτεται να αποχωρήσει από την Basket League, αλλά και της πρότασης του Ιωνικού όπου αναφέρεται ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, όταν η ΕΟΚ έχει προτείνει την άνοδο του Χαρίλαου Τρικούπη και του Διαγόρα Δρυοπιδέων χωρίς δυνατότητα αντικατάστασης. Όπως και να έχει, το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να είναι εξαιρετικά κρίσιμο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

sport24

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί