Στοίχημα: Δυνατό Combo στην Bundesliga!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα συνεχίζει δυναμικά και την Τετάρτη (27/05) ! Το Betarades.gr ξεχώρισε ξανά τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Είναι η Bundesliga, με την εμβόλιμη αγωνιστική της να ολοκληρώνεται απόψε. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ωραία ματς. Εμείς, θα εστιάσουμε σε ένα από αυτά. Έτσι, προκύπτει ένα αξιόλογο combo στοίχημα. Εκτός της Γερμανίας, ασχολούμαστε και με το κύπελλο Πολωνίας. Η Λεχ Πόζναν είναι το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση και τη στηρίζουμε. Να σημειωθεί, πως οι αγώνες που προτείνουμε παίζουν στην tipbet με πολλές επιλογές. Ας πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!




Με… φόρα η Άουγκσμπουργκ

 

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας αρχίζουν από το πρωτάθλημα Γερμανίας. Για την 28η αγωνιστική, θα γίνει απόψε το Άουγκσμπουργκ – Πάντερμπορν. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 21:30. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη, σύμφωνα και με τους bookmakers.

 

Η Άουγκσμπουργκ επέστρεψε με τον πιο εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες. Την περασμένη αγωνιστική, δοκιμάστηκε στην έδρα της Σάλκε και απέδρασε με το εντυπωσιακό 0-3. Έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα και δεν επέτρεψε στους «βασιλικούς μπλε» να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Επίσης, ήταν άκρως αποτελεσματική στην επίθεση και πανηγύρισε αυτό το σπουδαίο «διπλό». Με τον τρόπο αυτό, η Άουγκσμπουργκ έφτασε τους 30 βαθμούς και έκανε μεγάλο βήμα παραμονής. Είναι στο +6 από τα μπαράζ, και στο +8 από τον απευθείας υποβιβασμό. Επιπλέον, έχει και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της, απέναντι στην Πάντερμπορν. Στα έξι τελευταία μεταξύ τους, μετράει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Στον πρώτο γύρο την κέρδισε εκτός έδρας με 0-1.

 

Από την άλλη, η Πάντερμπορν δεν μπορεί να ξεφύγει με… τίποτα από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα, έχει συγκεντρώσει μόλις 18 πόντους σε 27 ματς. Είναι έξι βαθμούς κάτω από τα πλέι-άουτ, και τέσσερις από την προτελευταία Βέρντερ. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι σαν τελικό παραμονής. Διαφορετικά, δεν έχουν ελπίδες για να αντιστρέψουν την κατάσταση. Πριν λίγες μέρες υποδέχτηκαν τη Χόφενχαϊμ. Βρέθηκαν να χάνουν πολύ νωρίς, αλλά ισοφάρισαν επίσης γρήγορα. Τελικά, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Ο προπονητής της παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν είναι η πιο ποιοτική. Ωστόσο, τόνισε ότι έχει πάθος. Αυτό δεν φαίνεται να αρκεί όμως στην τόσο απαιτητική Bundesliga. Και σήμερα, η Πάντερμπορν είναι το αουτσάιντερ του αγώνα.

 

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Άουγκσμπουργκ είναι ανώτερη. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν άλλο ένα βήμα παραμονής και μπορούν να τα καταφέρουν. Περιμένουμε ένα ματς που δεν θα ξεφύγει στο σκορ, με την Άουγκσμπουργκ σαν φαβορί. Πάμε με το combo 1X & Under 3.5 σε απόδοση 1.90.

 

Όλα για το Κύπελλο η Λεχ Πόζναν

 

Στην Πολωνία τώρα, σήμερα έχει προημιτελικό κυπέλλου. Στις 21:10, η Σταλ Μίελετς φιλοξενεί τη Λεχ Πόζναν. Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση, κι αν χρειαστεί πέναλτι! Οι φιλοξενούμενοι παίζουν μια κατηγορία πάνω και έχουν το προβάδισμα.

 

Η Σταλ Μίελετς βρίσκεται σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, λόγω του ότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία και είναι ούτως ή άλλως κατώτεροι ποιοτικά από τους αντιπάλους τους. Στο πρωτάθλημά τους, εντοπίζονται στην τρίτη θέση και στο -2 από την προνομιούχο δυάδα, που δίνει απευθείας άνοδο. Έκλεισαν με άσχημο τρόπο τις υποχρεώσεις τους πριν τη διακοπή. Για την ακρίβεια, γνώρισαν βαριά εντός έδρας ήττα από τη Νιετσιέτζα, με 0-3. Ήταν πολύ κακό αυτό το αποτέλεσμα για τη Σταλ Μίελετς, στη μάχη για την άνοδο. Στο κύπελλο είχε εύκολα ματς μέχρι τώρα. Σήμερα όμως, το πράγμα δυσκολεύει επικίνδυνα.

 

Η Λεχ Πόζναν με τη σειρά της, παίζει φυσικά στη μεγάλη κατηγορία, την Έκστρακλασα. Αυτή θα αρχίσει το προσεχές Σαββατοκύριακο και οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία για ένα δυνατό ζέσταμα. Άλλωστε, δεν έχουν να φοβηθούν κάτι από τη Σταλ Μίελετς. Στο πρωτάθλημα, η Λεχ Πόζναν έχει μείνει πίσω και συγκεκριμένα στο -9 από την κορυφή. Δεν θα τα παρατήσει, αλλά είναι δεδομένο ότι η υπόθεση «τίτλος» έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Έτσι, έχει θέσει το κύπελλο ως βασικό στόχο. Έχει κατακτήσει πέντε φορές το τρόπαιο και θα ήθελε την έκτη της κούπα φέτος. Με νίκη σήμερα, φτάνει στα ημιτελικά και κάνει σημαντικό βήμα. Δεν περιμένουμε rotation από τον προπονητή της, που έχει ξεκούραστος παίκτες λόγω της διακοπής.

 

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, και αυτό φαίνεται και στις στοιχηματικές. Είναι ομάδα άλλης κλάσης και έχουν ευκαιρία πρόκρισης απόψε. Θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουν, εύκολα ή δύσκολα, στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Έτσι, πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.00.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ