Δεν μπαίνει σε περίεργα παιχνίδια ο Διαγόρας Δρυοπιδέων (pics)

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε ο επίσημος Διαγόρας Δρυοπιδέων, αυτά που γράφονται για το αν θα παίζει την επόμενη χρονιά στην Basket League ή όχι.



Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του ΔΙΑΓΟΡΑ και ο πρόεδρός του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΛΛΙΛΑΣ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ ότι όλα αυτά που γράφονται σε διάφορα δημοσιογραφικά σάιτ, περί ανόδου ή μη της ομάδας στην Basket League, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ή εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ανθρώπων-ομάδων.

Ο Διαγόρας δεν έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια ούτε να μπαίνει σε «περίεργα» παιχνίδια, ούτε να βγάζει χρήματα απο το άθλημα που υπηρετεί με αγάπη. Οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με το που θα βρίσκεται ο σύλλογος την νέα μπασκετική χρονιά, θα γίνει γνωστό όταν υπάρχουν ανακοινώσεις απο την ΕΟΚ.Το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι ο σύλλογος θα είναι έτοιμος και πρωταγωνιστής, όπως πάντα τα τελευταία χρονιά, σε όποια κατηγορία και να αγωνισθεί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς απο την ΚΥΘΝΟ..

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ