Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από όταν ήρθε στη Λευκάδα ο Ρανταμέλ Φαλκαό. To lefkadasportnews.gr, σας θυμίζει τις μέρες του Παγκόσμιου Σταρ του ποδοσφαίρου, Ρανταμέλ Φαλκάο, στη Λευκάδα και το γήπεδο του Νυδριού, όπου ήρθε για την επέτειο ενός έτους της αδερφοποίησης του Οδυσσέα Νυδριού και της Μονακό. Μαζί του ήταν και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο “τυπάρας” του Ελληνικού ποδοσφαίρου.



Διαβάστε το τότε ρεπορτάζ της άφιξης και στο τέλος

Λίγο μετά της 8 το βράδυ μαζί με άνδρες της ασφάλειας του Σκορπιού, αφίχθη στο Νυδρί μαζί με την οικογένεια του, όπου τον περίμενε σκάφος για να το μεταφέρει στο νησί του Ρώσου μεγιστάνα.

Αξίζει να σημειωθεί, πς όσοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του, έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί του, με τον Κολομβιανό στράικερ να μην αρνείτε σε κανέναν.

To www.lefkadasportnews.gr ήταν εκεί στον ερχομό αυτού του παγκοσμίου βεληνεκούς σταρ του ποδοσφαίρου και κατέγραψε την στιγμή λιμάνι του Νυδριού. Αύριο θα είμαστε και στην εκδήλωση αδερφοποίησης, που θα γίνει στο γήπεδο του Οδυσσέα Νυδριού.

Πατήστε πάνω στο μοζ στα παρακάτω άρθρα και διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της επίσκεψης του Ρανταμέλ Φαλκάο στη Λευκάδα:

Οδυσσέας Νυδριού: Η υποδοχή του Φαλκάο και Καραγκούνη (video)

Ο Φαλκάο στο lefkadasportnews.gr: “Υπέροχη η εμπειρία με τα παιδιά, αγάπω την Ελλάδα”

Η βράβευση του Καραγκούνη και του Φαλκάο (pics & vds)

Μοίρασαν αυτόγραφα οι Καραγκούνης και Φαλκάο (pics & vds)

Το “High five” του Ρανταμέλ Φαλκάο με τα παιδιά (video & pics)

O Ρανταμέλ Φαλκάο στο Σκορπιό

“Μάγεψαν” τα πιτσιρίκια στο Νυδρί ο Φαλκάο και Καραγκούνης(photos)