Κανένα θέμα μπαράζ μεταξύ των πρώτων της Γ’ Εθνικής, εισήγηση να ανέβουν όλοι

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τη Δευτέρα (25/5), τέθηκε το ερώτημα αν υπάρχει σκέψη για αγώνες μπαράζ μεταξύ των οχτώ πρωτοπόρων της Γ’ Εθνικής, προκειμένου να προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα προβιβαστούν στη Football League.




Το συγκεκριμένο σενάριο διακινήθηκε από μερίδα του διαδικτυακού Τύπου, ωστόσο από την ΕΠΟ ξεκαθάρισαν πως όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έχουν λήξει και υπάρχει η εισήγηση να ανέβουν και οι οχτώ πρώτοι της Γ’ Εθνικής.

Ωστόσο, οριστική απόφαση, για το πόσες ομάδες θα ανέβουν από τη Γ’ Εθνική και πόσες θα πέσουν, δεν πάρθηκε, διότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα γίνει αναδιάρθρωση στη Super League 2 και στη Football League.

Σε ό,τι αφορά στις ομάδες που θα υποβιβαστούν, φαίνεται πως φαβορί είναι η πρόταση να πέσουν αυτές, που είχαν μαθηματικά ήδη υποβιβαστεί όταν έληξαν τα πρωταθλήματα, δεν είχαν δηλαδή ελπίδες σωτηρίας.

πηγή: soccerplus.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που