ΤΑΚΙΑΝΟΣ: Έδειξαν μεγάλη αυταπάρνηση οι παίχτες μου

Για τη νίκη επί του Πανερυθραϊκού μίλησε ο Φώτης Τακιανός, που εκθείασε την αυταπάρνηση όχι μόνο των τραυματισμένων παιχτών, Καρύδα και Τσαλδάρη, αλλά και των υπολοίπων παιχτών, που παρά την κούραση κατέθεσαν ψυχή και πέτυχαν μια μεγάλη νίκη.

Πιο αναλυτικά:

Αυτό που πρέπει να πούμε ότι τελικά ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και είμαστε χαρούμενοι που τελικά τελείωσε με τη νίκη μας, καθώς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μας παρουσιαστήκανε δύο πάρα πολύ σοβαροί τραυματισμοί, του Καρύδα και του Τσαλδάρη, τα οποία ήταν απρόοπτα και καταλαβαίνετε ότι δημιουργήθηκε μια ανισορροπία μέσα στην εφόσον μας έλειπαν δύο βασικές μονάδες για να μπορέσει να λειτουργεί η ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια εικόνα που δείχναμε ότι το ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, το ιατρικό τιμ μου είπε ότι πρέπει να ξεχάσουμε Καρύδα και Τσαλδάρη. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω για την αυταπάρνηση που έδειξαν οι συγκεκριμένοι παίχτες όταν είδαν ότι το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά, καθώς ζήτησαν και οι δύο να παίξουν. Στην αρχή δε το ρίσκαρα, αλλά μετά ήταν αναγκαίο.

Ενώ, στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, στο δεύτερο μέρος λειτούργησαν δύο πράγματα. Το ένα είναι η κούραση και τα φάουλ γιατί η φθορά ήταν αναπόφευκτη και το δεύτερο ήταν ότι διάβασε ο αντίπαλος της απουσίες και έστησε μια άμυνα ζώνης για μεγάλο χρονικό διάστημα η οποία μας αποσυντόνισε και σε διαφορετική περίπτωση φυσικά, θα είχαμε περισσότερες λύσεις.

Νομίζω ότι όλα τα παιδιά δείξανε ψυχικά αποθέματα, με τα up και τα down που είχαμε στην απόδοσή μας, τελικά καταφέραμε να πάρουμε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη, απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι διεκδικήτρια μιας θέσης στα play offs.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των