Φαίνεται ότι έχουμε Ανατροπή – Ας μην βιαστούν οι ενώσεις να κληρώσουν κυπελλούχους

Οι διοργανώσεις διεκόπησαν –ως γνωστό- ξαφνικά από την ΕΠΟ λόγω της «πανδημίας» (σημ:βέβαια για να χαρακτηριστεί μια εξάπλωση ιού «πανδημία» πρέπει να προσβληθεί το 1/3 του πληθυσμού, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα) και έτσι εκτός από τα πρωταθλήματα διεκόπησαν και τα κύπελλα των ενώσεων.




Στις περισσότερες ενώσεις οι φιναλίστ ήταν γνωστοί και το μόνο που έμενε ήταν ο τελικός. Ένας τελικός που με απόφαση της ΕΠΟ δε θα έπρεπε να γίνει και να αναδειχθεί ο «συμμετέχον» (και όχι ο «Κυπελλούχος») για την διοργάνωση της Κυπέλλου Ελλάδας 2020-21.

Οι αντιδράσεις από πολλές ενώσεις ήταν αναμενόμενες και εύλογες. Μάλιστα καθώς δειλά-δειλά ξεκινάει και πάλι να κυλά η μπάλα στο χόρτο δεν αποκλείεται καθόλου η ΕΠΟ να δώσει το πράσινο φως για τη διεξαγωγή των τελικών στις αρχές τις αγωνιστικές περιόδου 2020-21. Άλλωστε και η ίδια η ΕΠΟ το κύπελλο Ελλάδας θα το ολοκληρώσει, ίσως βέβαια και για οικονομικούς λόγους. Και μια μιλάμε για το «Κύπελλο Ελλάδας 2019-20», η χασούρα της Ομοσπονδίας σε περίπτωση μη ολοκλήρωσής του φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρω.

Επιστρέφοντας στους τελικούς των ενώσεων να πούμε ότι το μόνο «αγκάθι» είναι ο χρόνος και το πότε θα ξεκινήσει η επόμενη περίοδος του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν βγαίνουν οι ημερομηνίες οι τελικοί όσων ενώσεων το επιθυμούν μπορούν να γίνουν. Την οριστική απάντηση λογικά, θα την έχουμε στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στα τέλη Ιουνίου.

πηγή: insport.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει