Μεγάλο πλήγμα για Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Άκτιο… μετά τις 20 Αυγούστου πτήσεις από τη Νορβηγία

Μετά από ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Νορβηγίας στην οποία συνίσταται η μη πραγματοποίηση ταξιδιών στο εξωτερικό μέχρι και τις 20 Αυγούστου οι τρεις μεγαλύτεροι tour operator της χώρας Apollo, Ving και Tui ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν όλες τις πτήσεις και τα προσφερόμενα πακέτα διακοπών μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.



Από την παραπάνω εξέλιξη επηρεάζονται σημαντικά η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Λευκάδα και η Πρέβεζα καθώς οι δύο τελευταίες περιοχές εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο του Ακτίου προς τις οποίες ήταν προγραμματισμένες αρκετές πτήσεις από το Όσλο αλλά και από άλλες νορβηγικές πόλεις.

Είναι πλέον προφανές ότι για το 2020 οι όποιες αφίξεις από τη Νορβηγία προς τα νησιά του Ιονίου θα είναι ελάχιστες καθώς τα προγράμματα των εταιρειών ολοκληρώνονται στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και επομένως ο αριθμός των πτήσεων που απομένει είναι πολύ μικρός.

Πρόκειται για μια πολύ αρνητική είδηση και θα περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει και η εταιρεία Norwegian η οποία για την ώρα διατηρεί το πρόγραμμα προς Κεφαλονιά, Κέρκυρα και Άκτιο ωστόσο αφορά το δίμηνο Ιούλιο-Αύγουστο και αν υπάρχει ανάλογη εξέλιξη τότε θα έχουμε ολική ακύρωση για το 2020.

Πηγή: www.kefaloniapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που