Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νίκος Δουβίτσας

Όπως αναφέρει πόρταλ της Ηπείρου, www.epirusonline.gr, ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, θα είναι ο Νίκος Δουβίτσας, που δεν θα συνεχίσει στη Νίκη Λευκάδας.



Πιο αναλυτικά, το συγκεκριμένο άρθρο ήρθε μετά την ανακοίνωση του πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Σιαμέτη, που έλεγε ότι δεν συνεχίζει στην ομάδα, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

και αναφέρει το εξής:

Ένας από τους πλέον καταξιωμένους και επιτυχημένους προπονητές στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ, ο Νίκος Δουβίτσας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Νίκης Λευκάδας, ομάδα την οποία οδήγησε σε πολλές επιτυχίες, μέχρι και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ. Μάστακα και θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας γυναικών του ΠΑΣ που θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Α1 Εθνική κατηγορία. Οι στόχοι της ομάδας του ΠΑΣ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο ITV σήμερα ο κ. Μάστακας είναι υψηλοί και σίγουρα δε θα έχουν σχέση με την εξασφάλιση της παραμονής.

Το ευχαριστήριο του ΠΑΣ Γιάννινα στον Γιώργο Σιαμέτη

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που