Αποκαρδιωτική εικόνα στο Λιμάνι του Νυδριού

Βρέθηκα σήμερα το μεσημέρι στο Λιμάνι του Νυδριού περιμένοντας το Φέρρυ από Μεγανήσι και βρέθηκα μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα, που ναι μεν τι ζούμε από τα μέσα Μαρτίου, αφού δεν υπάρχει κόσμος πλην ντόπιους, όμως η εικόνα που αντίκρισα κοιτώντας την θάλασσα, ήταν απογοητευτική!!!



Με την ημερομηνία να σημαδεύει την 20η Μαΐου, πέραν του Φέρρυ, δεν είδα ούτε κατάρτι μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι μου…. Ίδια εικόνα και προς το Γένι(Φώτο κάτω) σε ένα κολπίσκο που το άσπρο των Ιστιοφόρων, έκρυβε το πράσινο του Βουνού που ανεβαίνει μπροστά σου!

Αυτή η εικόνα και με τα Ημερόπλοια δεμένα στο λιμάνι, είναι μια στενάχωρη κατάσταση για όλους τους ντόπιους, που όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν συνηθίσει να μπαίνουν σε καλοκαιρινούς ρυθμούς από πολύ πιο νωρίς.

Δυστυχώς είναι μια κατάσταση που πρέπει να συνηθίσουμε με τα νέα δεδομένα των μέτρων για τη πανδημία του Κορωνοιού! Σιγά σιγά, θα έρθει η ολική άρση μέτρων. Ελπίζουμε όλοι να είναι καλά και να πάνε όλα καλά, με τους περισσότερους να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους πρώτους τουρίστες που έρχονται με το νέο μήνα!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί