Πραγματοποιήθηκε Εθελοντική δράση καθαρισμού στο Νυδρί (pics)

Ημέρα Εθελοντισμού ήταν το Σάββατο 16/5 για το Νυδρί, όπου με πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου της Κοινότητας Νυδριού και των Πολιτιστικών Συλλόγων “Αλέξανδρου”,  το Στέκι Πολιτισμού “Ο Αγερμός” και του Συλλόγου της Ράχης πραγματοποιήθηκε Εθελοντική δράση καθαρισμού.



Πάνω από 20 σακούλες σκουπιδιών μαζεύτηκαν από τα παιδιά και τους μεγάλους που πήραν μέρος, καθώς καθάρισαν τους κάθετους δρόμους του Νυδριού, το περιφερειακό δρόμο και την παραλία και την αμμουδιά χωρισμένοι σε ομάδες από το Περιγιάλλι μέχρι το Νυδρί.

Το μήνυμα του Προέδρου της Κοινότητας,  Γιάννη Καββαδα, για την ημέρα Εθελόντισμού και οι ευχαριστίες του:
Σήμερα το πρωί , μαζί με μια παρέα φίλων ,ξεκινήσαμε απ τον περιφερειακό δρόμο με σκοπό να καθαρίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την δημοτική μας κοινότητα ! Γύρω στα 20 με 25 άτομα ανταποκρίθηκαν στο προ ημερών πρώτο μας κάλεσμα και τους ευχαριστώ όλους ιδιαίτερα !! Μοιραστήκαμε σε όλους του κάθετους δρόμους, στον περιφερειακό , στην αμμουδιά ,απο το Περιγιάλι μέχρι το Νυδρι και στον παραλιακό δρόμο του Νυδριου και μαζέψαμε πάνω απο 20 σακούλες σκουπίδια !! Θα προσπαθήσουμε κι αυτό να το κάνουμε θεσμό και να μαζευόμαστε μια φορά τον μήνα ή μια φορά κάθε ενάμιση μήνα κι ελπίζω κάθε φορά να μαζευόμαστε όλο και περισσότεροι!! Σίγουρα το καλοκαίρι ,που ήδη έχει μπει ,θα είναι σχεδόν αδύνατο ,αλλά απ τον ερχόμενο χειμώνα θα το κάνουμε οπωσδήποτε!Πιστέψτε με παίρνεις ένα πολύ καλό μάθημα ,κυρίως τα παιδιά , κοπιάζοντας τόσο πολύ να μαζέψεις ολ αυτά τα σκουπίδια που είναι κάτω πεταμένα και βλέποντας όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους !!! Σ αυτό το σημείο να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του συλλόγου Αλέξανδρος ,του Αγερμού και του συλλόγου της Ράχης καθώς και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που θα θελα να τους αναφέρω έναν -έναν ξεχωριστά και ονομαστικά αλλά είναι αρκετοί οπότε δεν θα το κάνω ! Παιδιά να στε όλοι καλά για την βοήθεια σας και να χουμε ένα όμορφο καλοκαίρι ,προσέχοντας όσο μπορούμε περισσότερο τον τόπο που ζούμε και μεταδίδοντας το σε όλους και κυρίως στα παιδιά μας !!!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24